Imårn äre ju nyårsafton och brukar alltid vara så taggad på att fira detta, det är alltid så roligt. Men idag känns det intw lika kul, har så ont i ansiktet och hela kroppen på alla vattkoppor och känner mig så jävla ful. Hoppas det ser lite bättre ut, SNÄLLA GUD hjälp! 
 
Några vänner kommer från ludvika + STINA!!! (Bästa hunden som finns, saknat henne så!!!) sen kommer gamla grannar så blir fult hus haha på nyår! Brukar offyast vara lugnt på julafton medans nyår är fullt med ööööös haha!
 
Gamal bild;)
Tjabaluba!
 
Några kanske redan vet men var på sjukhuset igår och måde riktigt dåligt, hade andningssvårigheter och även en smärta i bröstet. Riktigt obehagligt!
Skulle aldrig ha åkt till sjukhuset om inte en läkare jag rungde sa jag skulle åka in (sjukvårdsupplysningen) åkte till karolinska, akut barnmottagning och fick ett eget rum:)
Men allt är bättre nu och har fot medecin. Fick massa släm i lungerna och även gastrit (som är ett maginfekton kan man säga) det var det som gjorde så himla ont.
Visar denna bild på bara en bit på mitt andsikte för resten ser rikigt hemst ut, så va nöjda nu (viktigt att visa sina mötka dagar med haha)
Tjabaluba!
 
Ps. Uppdateringen kommer suga ett tag till, tills jag piggnat till :)
 
Japp kanske inte vill ha det nu men jo har fott vattkoppor och fuck my life, trode först det var utslag men icke sa nicke haha. Det är seriöst riktigt jobbigt, brukar inte va den som gnäller men nu så haha. Så uppdateringen suger just nu och hoppas ni fattar ju varför haha. Vill helst av allt bli frisk nu så jag kan hitta på skoj saker på lovet. 
Vill inte lägga upp non bild på mig för ser inte vacker ut precis haha! 
Så ni får nöja er med gamla bilder


Tjabaluba!