vet att uppdateringen har varit sämst idag, men nu skriver jag ju i alla fall. 
Har varit i täby centrum idag, gud vad fint det är där. skit bra butiker och stort är det också. köpte i alla fall lite små saker som jag kan visa imårn :)
sen imårse var jag i skolan träffade en lärare som heter jocke och han är as-snäll så det var inga problem. Fick en bok och lite uppgifter och så. 
Har i alla fall haft det jätte kul idag, tänkte ta det lungt imårn. Har varit så jäktigt dom senaste dagarna. 
inspo från we hert it:)
tjabaluba!
detta är alltså bilderna från grebbestad och oslo där jag var i helgen. Hade så roligt och att vara i oslo var som sagt en stor upplevelse, eftersom jag aldrig hade varit där. 
I bilen påväg till grebestad :)
musik och vecko revyn är reddaren i nöden, skulle ha så tråkigt annars.
hotellet var hur mysigt och vackert som hällst. Det var som ett jätte stort hotell med vanligea rum och så kunde man hyra hus som vi gjorde. Bara äälskade sängarna!
nästa morgon allstå på lördagen. det bästa som finns är typ hotellfrukost.
på förmidagen var man och kollade på hällristningar och jag kan säga att det ända jag tänkte på var penisarna, jävlar vilka kukar dom hade på den tiden haha.
sen var det ju bara så otrolig utsikt högst upp, så vackert.
sen efter var det dags för havets hus i Lysekil. Det var så häfigt att det finns så många häftiga fiskar här i sverige. ni ser på dom övre bilderna att stormen höll på att ta form. 
på kvällen var det hotellrestaurangen som stog på shemat (haha gud vad jag låter nördig när jag skriver)
det var skit gott. Jag åt helleflundra med vitvinsås och potatispuré, efterrätten cholkladig kaka med marinerade havtorn och mynta.
nästa dag ver det norge, oslo (söndag). det var så fint och blev som sam sagt så nöjd med besöket.
var och åt nästan den godase och dyraste burgaren jag ätit = muums.
sen var man såklart och kollade på nya operahuset, sen blev jag så farsinerad av alla colla pyggnader som höll på att byggas.
detta är på hemvägen, var så länge sen jag var på mcdonalds, betällde absolut ingen mat. men tog en frappe för då ser jag hur dom gör och då blir jag inte orolig att den har varit på golvet eller om non har slickat på den haha.
den var as-god. 
så detta var mitt lilla äventyr. 
tjabaluba!
 
 
 
 
 
 
 
museét var grymt, tyvärr fick jag inte ta någta bilder. Men kan säga att det var otroligt häftig afrikansk kost för att vara så gamal från typ 1100-talet helt sjukt då hade ju inte äns konst kommit till sverige. Bilderna kommer upp så fot jag har tid!
här är museét.
tjabaluba!