Detta är vad jag köppte på båten och är mycket nöjd :) 


Jag köppte detta läppglans från l'oreal paris i färgen 402 milady. Älskar värkligen detta det känns så underbart på läpparna pch sitter så länge. Detta läppglas kosta de kring 100 lappen och tycker det är sååå värt. 

Jag köppte också dessa två båstar, ja man kan ju alldrig ha för många. Dom var skit billiga kring 50kr. Såna här borstar kostar minst dubbelt så mycket i stockholm. 
Ja men det var allt, hade tänkt köpa mucket mer men eftersom det inte fanns så mycket sminkmärken så nöjde jag mig med detta, nöjd som sagt:)
Tjabaluba!
Fan vad skönt det är att va ensammen, päronen + brorsan är i ludvika. Så har cribet för mig själv haha. Idag blir det träning små fix och lets dans som står på chemat ;) 
Imårn kommer min dunder grymma kusin karla med två poolare, gissa vad dom ska göra. Vill knappt berätta för är sååå avis, dom ska se AVICII. Kan ni fatta hur avis ja e. Men dom ska i alla fall sova här till på tisdag. Ska bli skitkul:D 

Osminkad och fräsh som man e haha!
Tjabaluba!

Kom hem igår kväll och har haft skitkul, det ända neggetiva är att det var så få i min ålder. Jag gillar värkligen båten birka paradise men måste säga att jag blev lite besviken på taxfreen, det fanns inte många sminkmärken så det var lite tråkigt :(
Men tog i alla fall lite bilder som ni ska få se ;)

Utsikt från en av hytterna, så vackert fast det är grott och tråkigt :D

Min middag i onsdags :P muums vad gott det va 

Kollar alltid i taxfreetidningen inan jag ska köpa i not, haha
Utsikten från när jag åt buffé frukost = en av dom bästa dakerna som finns :P

+ en bild på mig igår ;)
Men hade i alla fall jätte kul :D
Tjabaluba!