Har precis kommit hem från plugget och  fan vad skönt med freda denna vecka har jag varit i skolan varige dag rnligt chemat och är såjävla stolt. Spelar ingen roll om jag inte pallar besta vecka för pallade nu :D !!!
 
Gud är det barakag som tycker jag ser liten ut på bilden haha. Jag kom precis på vad mycket jag gott ner, jag menar alla mina kläder ör för stora. Det är helt sjukt. Klänningen är alldeles för stor som ja har på bilden, ni kan se det runt midjan + jackan haha. 
Inte för jag bryr mig speciällt det ända jag bryr mig om är att jag årkar springa till tuben eller knyta skorna, om ni fattar. 
Tjabaluba!
Har liten rast nu och bara chillar, är så jävla trött även fast ja börga för en timme sen, haha. Men skönt för slutareftermin långa matte har haft en timme och ska ha en timme till.... BAAAJS PÅ DET! 

Tjabaluba! 
 
Imårse var jag i plugget och kom precis hem. Nu äter jag en snabb lunch inan jag ska iväg till psykologen. Men gillar när det är stressigt blir som taggad då på not konstigt sätt haha, nä nu måste ja äta.

 
Såhär ser mitt smink och hår ut idag :) 
Tjabaluba!