gud vad skönt att äntligen va hemma! har haft fett dåligt med internet, så det är därför uppdateringen har sugit.
sov så gott inatt på jula hotell i skara, gud vilken god middag det va där <3 imårse åt jag såklart hotellfrukost, jag älskade att det fanns en nyttig sida och en lite mer onyttig. fett smart ju! så det fick såklart bli det nyttiga :D
kommer visa lite bilder från hotellet och berätta lite mer om resan i ett anat inlägg :D
nu ska jag äta, så taggad!!!! hahaXD
tjabaluba!
Just nu är jag hos åke pappas kusse och vi ska sova här inatt, han är verkligen as snäll och han äger en väldigt stor gård (ett jordbruk). Så inga djur eller jo en hund. Inte villken hund som hällst utan en fotbollshund. Jag har seriöst aldrig sett not liknande haha! 
Idag har jag ätit smörgostårta med pappas andra kusiner det har varit vädigt mysigt :)

Fan vad dålig teckning jag haft ida så har inte kunnat uppdatera och tror seriöst jag aldrig varit såhär tröt som jag varit idag! Fy fan tror jag sov 2 timmar inatt haha, inte bra så antagligen kommer jag sova gott inatt XD
Idag har jag varit hos pappas kusin siv + hennes man som bor så fint och är supersnälla som jag nämnt. Va även i stan med pappa och tog en drink.
vi är i en stad som heter lidköping, Så inte göteborg alltså haha. 
Jag sover på ett ställe som är VÄLDIGT enkelt, jag menar det ligger jätte fint till men stugan vi har fy fan men det är väl bara att bita ihop ;) ok nu låter det värre än va det e men hoppas ni fattar ;)
Ja ida ;)
Tjabaluba!