Inatt sov jag hos paggan, vi hade det fett gött och vi hade så kul inatt ;) kan säga att vi rockade hela krillan haha!
Nu ska jag äta snart, vet fett sent. Men är facktist inte så hungrig hehe.
Gud vad skönt att lite värme kommit tillbaks i alla fall, var rätt skönt idag :)
Får se om jag kanske drar ut med paggan sen.


Lite bilder från morgonen + men bild på mig ;) <3
Tjabaluba!
det är säkert många som undrar hur fan det går med skolan och jag angående det så blev jag som sagt avstängd men skolan gick med på att jag skrev in mig till hösten och börja på praktik. då kommer jag alltså ha praktik hela tiden i kanske ett halvår, till jag helt enkel känner för att komma tillbaks till pluggvärlden haha. seriöst tycker jag hela grejen känns bra men så jävla nervös för vad jag kommer få för praktik, fick ju så klart önska men man vet ju aldrig. Skulle hällst vilja jobba med kläder eller skor, kanske fik eller restaurang. men hoppas verkligen att allt ska funka nu.
lite gamla bilder på moi!!!
tjabaluba!
japp nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, har haft en son jävla nice dag med paggan sen nu på kvällen sover en kompis till gabbe över (kanske inte så kul för mig men för gabbe haha).
det va så kul när bilar tutade på mig och paggan när vi sjöng. var även en bil som stannade och ville vi skulle hoppa in haha och vi dumpade dom (dom va snygga men kan ju inte bara gå på utseendet, tänk om dom är peddos haha). det var helt klart hett i luften idag, på kill fronten alltså haha.
gud vad jag älskar killar!!!!
lite inspo från we heart it ;)
hoppas alla sover gott. kommer träffa paggan imårn, igen haha! tror jag kommer sova över hos henne :D
tjabaluba!