Hej hopp, idag har jag varit rutten som fan (ni vet den känslan) mår så jävla piss fysiskt av mina nya tabletter mot ångest, funderar på att sluta med dom. Ni ska bara veta hur jäkla bad det är!
Så har mest sovit idag, vart så orkeslös :(
Men här kommer massa inspo som kan pigga upp:

Tjabaluba!

Och det har sin förklaring, sov ju hos paggan igår och ja vi sov inte mycket... Vet fett dumt gjort sov kanske 2 timmar sammanlagt, men va ändå skit kul XD!
Fick även klagomål från grannar som tyckte vi va stökiga, haha vafan yolo!
Så har varit väldigt tröt, seg hela dan och va tvungen att va på ett möte hos läkarn på bup tidigt. Så va döööd! Bin hjärna har seriöst vart så idksbxnzösf haha, har även haft fett dålig balans. Ni kan inte fatta vad som hände när jag ska hem från mötet: ska över ett övergångställe och ser två skitsnygga killar och vad gör ja jo missar att det är ett steg ner på vägen och ramlar pladask på alla fyra! Jävlar vad pinsamt det va, ville fan gråta nästan haha... Killarna bah oj haha! Neeej, fan ta mitt liv ibland alltså haha!
Hade verkligen inga bilder från inatt men, bädda, en dålig parkering och selfies är ju aldrig värdelöst :D
Tjabaluba!
Ja som jag sa vare så jävla kul! Det är verkligen en fruppe sport :D 
Hade som sagt en vip lounge som var så nice, hade en egen buttler som jag fick dricka och mat av haha vad mer kan man önska. Delade stället med några andra, en kille va så jävla snygg = Fruppe gillar! 
Tyvärr vann inte nån svensk eller hancock  som vann det va en polsk. Tycker det va kul ändå! 
Utanför :D
Sitter och spelar fifa :)
Var så jävla nice!!!! <3 skulle lätt vilja se fotbollsmatch här! 
Kaoset efter speedway! 
Tjabaluba!