glad morsdag på er alla mammor där ute! vill såklart tacka min morsa som är världsbäst!
haft sånt problem med mitt internet idag... inatt sov jag hos polare sjukt gött. mycket flams blev det ju plus flinch haha så grym app asså! och fick prata med en svenne haha det va nice inte många svenskar asså.
men idag har jag varit i stan med polare och skulle köpa lite grejer men jävlar vad otur jag har allt va slutsålt som jag behövde så jävla typiskt asså! lite smått irriterad blev man ju haha, men en tröja blev det i alla fall sjukt basic har redan en sån fast i grå så haha inte så kul.. men sen åt jag ute på resturang med familj det va mys, grekiskt och jävlar vad gott det va. köttet asså mamma mia haha.. 
nu ska jag i alla fall chilla och försöka tagga ner får se hur det går haha..
 
tb när jag va och såg speedway i ett vip rum på friends arena, fan vad kul det va asså! älskar speedway sen måste det va grymt att se på fotboll i ett sånt viprum mååste hända!
tjabaluba!
 
 
Nu ska jag försöka sova hoppas alla sover eller kommer sova gott :) jag är så nöjd över resultatet kring min träning jag börjar nästan komma in i samma rutin som förut. Vilket känns så skönt så tummen upp för det.
Och ja jag visar hud på min blogg och nej det är inte fel med det. Tycker både kvinnor och män har rätt till att visa upp sina resultat. Punkt slut liskom, det är inte fel att gå runt i badkläder sååå haha Tjabaluba! 
fan vad jag varit nere idag asså.. usch! jag gillar inte det jag känner mig så tom.. men hoppas det är bättre med er. idag vare en bil som stannade när jag sprang och va så pin för hörde inte va killarna sa, så sa va typ tre gånger. lovar att jag skrek men sa ba nej och hejdå haha. men ja det är typ det ända roliga som hänt och juste va nere vid ip och såg på lite fotboll där på gräsplanen det va nice och ätit nudelsoppa :) så ja min dag.
men juste ex on the beach hade ju sitt sista avsnitt igår och om jag sak va ärlig va den inge bra asså men fastna som ändå haha. jag tycker dom är korkade och fåniga men dom är säkert fina menniskor också haha, dom bråkar om så fåniga saker asså och flippar över inge ju fast okej det har nog mycket med alkoholen att göra men ändå haha det är papetiskt. men jaja föredrar ph då är det ju som en vinnare och allt detta känns lite flamsigt och lite för mycket typ sjukt virrigt blire haha. 
såhär såg jag ut idag ;) 
tjabaluba!