Hej på er alla fina magar! Idag mår jag så mycket bättre i lilla magen, eller okej så liten är den ju inte haha. Men hursom känns det bättre, jag kan gå igen och va hos psykologen idag. Gick bra faktiskt, har fortfarande väldigt ont men jag kan andas lättare och gå som sagt igen haha. Vilket är ett plus haha. Men jag e faktiskt glad idag haha, fett nice jue. Snart kanske jag kan börja träna igen woop woop!

Tjabaluba!

Hej hej mitt namn e fruppe och jag har blivit tant lol, kan inte gå rakt för jag har så ont i magen haha. Varit riktigt illa idag. Men nu känns det faktiskt lite bättre. Men fyfan idag har jag varit dålig, så dålig att mamma sa jag skulle åka in till sjukhuse men jag ba nej nej det är luuugnt haha. Typiskt mig.. Hade fan svårt att andas.. Nä men det känns lite bättre nu hehe, känns som medicinen börjar värka. Det är ända nackdelen med medicinen att det tar sån tid för skiten att börja värka.
Gör fortfarande jävligt ont men nu kan jag gå några meter imårse kunde jag bokstavligen inte gå haha.

Gamla bilder på mig :)
Tjabaluba!

Hej jag har inte uppdaterat på bloggen då jag ännu en gång fått magproblem. Har helt klart att göra med att jag känner mig inte så bra nu psykiskt, för mycket som hänt och händer. Det blir för mycket för lilla mig speciellt när jag måste dölja jag mår dåligt hela tiden, ni kan ju tänka er själva. Inte konstigt min kropp inte pallar. Men jag e nästan säker på det är magkatarr. Legat hela dan, idag har det varit som värst kan knappt gå och snälla vill ingen ska tycka synd om mig det är viktigt haha. Det är lugnt <3 jag hoppas bara jag blir bättre fär pallar ärligt talat inte med detta magont.
Så uppdateringen kan suga då jag nog kommer va sängliggandes imårn med

Tjabaluba!