Men omg kan knappt fatta att detta är sista dagen på detta år. Har hänt otroligt mycket fan. Jag har kommit så långt med mitt psykiska mående. Det går sakta men säkert uppåt, men sen är ju alla med om saker då och då som höjer och sänker och så kommer det ju alltid vara. 

Men känns bra idag, har ingen ångest alls och jag e taggad på detta år. Jag fyller 20 snart vilket också är sjuuukt och ska ha kontakt med denna studievägledare som kommer hjälpa mig på spåret (eller hur man nu säger haha). Jag e stålt över mig själv och även om det kanske inte blev som jag hade tänkt så är jag nöjd med det jag gjort och åstadkommit. Jag e ett steg närmre vad jag vill! 

Sen vill jag passa på och tacka alla er som stöttat mig och funnits för mig, erat stöd betyder så sjukt mycket! Mejl, kommentarer, snaps, kikmedelanden. Ni vet nog vilka ni är ;) tack ska ni ha för detta året haha så ses vi nästa :D

Tjabaluba och gott nytt! 

Rolig rubrik va Hahah. Nja knappast.. men det är ju vad jag gjort sååatte. Tänkte åka in till stan men sovit så sjukt dåligt på senaste så jag la mig i soffan sov på Harry Potter (bäst ever!) och somna faktiskt Haha. Sov ett tag när jag vakna så vare ba att fortsätta chilla tyckte jag såatte så fick det bli! 

Sen har jag städat en massa inför nyår, måste göras vettni haha. 

Tjabaluba! 

Ja hade inte en turdag igår precis haha.. när jag vakna hade jag sprickor i mina tänder och en bit av min tand hade gått av lol. Jag ba wtf! Asså vakna med detta alltså.. men jaja ska nog inge va en större fara det syns absolut inte liksom, men lite orolig blir jag allt. Lätt för att jaga upp mig när det gäller mitt utseende fan! 


Idag har jag haft det gött fan va med polare på Max och drack även cider åg ba myste! Fett med korv asså! 
Men nu blire te och lite jobb :) 

Tjabaluba!