Igår va det 30 år sen Palme blev skjuten och du e saknad. Jag fick aldrig uppleva din glans tyvärr. Men jag önska sånna som du fanns nu som sticker ut och vågar sticka ut vilka konsekvenserna än är. Du e en av mina förebilder, dina tankar lever vidare. 

Tjabaluba! 
Ja det va därför jag försvann igår, jag mår bättre idag som tur e och jag kan prutta yaaay. Jag har både rännskita och spydde igår natt, så jag tyckte verkligen synd om mig. Jag har ju fobi för att spy som sagt, så jag tyckte det va väldigt jobbigt. Men allt e bra och jag lever yay haha. 
Undra vafan det va liksom men jaja.. Nu e jag bättre i alla fall. Jag har bara alla dessa prickar i mitt ansikte. Får alltid det då jag spräcker blodkärlen i ansiktet, när jag tar i då jag spyr. Sen e jag väldigt orkeslös och har en helvetes huvudvärk. Jag orkar inte ens ta upp mitt glas liksom haha.. Jag e fail haha
 Tjabaluba! 
Kom nyss hem varit i Nacka, hellasgården. Det va sjukt kul så det va så fint väder. Klättra berg lekte Bambi på isen och busa ba i den lilla snön. Åt även en skitgod soppa till lunch den va nice som fan! Fisksoppa med aioli och vitlöksbröd muums! 
Va även isvaksbad där och shit vad många det va som bada asså! Va en sån jävla skön kille som ba sprang i helt näck så jävla skön, önska jag att jag kunde med. Men inte i detta samhälle då jag bara ses som ett objekt.. Jävla skit asså! Gubbarna som satt där slicka sig ju om munnen när jag hade kläder på liksom.. Skandalöst för fan! Aja det ska helt klart bli en förendring. Att visa lite hud på min blogg och Insta är en början i alla fall. 

Från idag :) 
Tjabaluba!