Här har ni tröjan som jag helt hade glömt jag skulle visa haha. Men älskar ba hur denna modell sitter på mig, den e svinbillig med haha 99spänn och det är ju samma modell som min favo tröja ni vet girl rules. Så japp :) jag e skithungrig ska äta nåt fan haha så haadee <3
Tjabaluba!
Nu e det dags för filmmys, kommer dricka vatten till yaaaay vad kul.. Suger japp haha. Men har lite ont i magen så vill chilla haha. Idag har jag handlat mat och ätit mat. Varit så kul, kan va det roligaste som finns att ba planera en middag i det minsta och köpa allt sen laga den i flera timmar. Fett har det varit, blev havet som tema. Sjukt gott blev det verkligen! 
Japp jag träffa Messi, inget mer med det liksom vi stöter på varann då och då XD 

Tjabaluba! 
Jag mår inte så bra just nu, hände lite grejer igår. Det finns saker jag bara inte kan ta upp på bloggen som e för personligt. Det är ju för min blogg har rätt många läsare och vet ju inte vilka som läser min blogg, Tror ni fattar :) 
Men jag ler ändå tro mig, jag e ba tröt på att fejka. Men jag fejkar i alla fall.. Asså haha nåt fel äre på mig. Men ska ta kontakt med vuxen Psyk och ska försöka komma in på ungpsyk och det känns skitbra för måste fan ha nån att prata med jag blir gaaaalen snart!
Men jaja nog med detta tråk, jag hoppas alla får en toppen fredag för det ska jag ha. Softa loooosss! Bilderna är från min snap XD f.sorstrand

Tjabaluba!