Hoppas allt e bra själv sover jag som en skit som inte sover ett skit. Eller kanske skitar sover vette fan men denna göre inte i alla fall haha. Jag ba tänker miljoner tankar hela tiden om allt, jag blir så jävla tröt.. Ni kan ju tänka er själva inte sova ett skit på tre dar tar på en fan.. Men men en massa skit som händer som jag ba inte pallar ta upp här. Men men som sagt jag glömmer inte skratta och le för det :D 
Va ute på den bästa kvällspromenaden igår, asså omg vilken solnedgång. Målnen va seriöst rosa så vackert. Blev kär i solen och ville ligga och mysa med den i min säng trots hettan haha.Och han killen ni ser där på första bilden , han e kung så jävla skön. Han ba tja läget med dig, jag ba det funkar fan durå? Han ba fett, sen så ba hejdå och inte mer med det, loooove han seriöst haha. Borde finnas fler som han! 

Tjabaluba! 

bananpannkaka är seriöst det enklaste som finns och jag har ätit det ett tag, det är nyttigt och jag blir väldigt mätt påre. men senast gjorde jag en tvist hade i havregryn och kakao och yes det blev så fett! sen måste jag bara nämna jag älskar chiafrön jag mår så bra av det, yaaas!

 

 

INGREDIENSER:
1-2 ägg
1 banan
1 msk kakao 
1 dl havregryn 
1 msk chiafrön
salt


1. Mosa bananen och rör ihop allt sammans till en härlig sörja.
2. sen stek skiten ba haha, för ja det ser ut som skit men ack så gott! Godaste skiten ever haha XD
3. om man vill ha den extra söt och fotovänlig haha kan man ha på honung som på bilden eller amerikansk sirap jag föredrar utan nogot på bara bär. Men om man vill så äre bara att köra på haha :) 

 

Tjabaluba!

Jahapp nu är håret i behov av en trimm och ärligt gillar jag inte gå till frisören. Men jag ska inte vänta så länge som jag brukar det har jag låvat min frisör haha. Jag funderar även om jag ska klippa kortare.. typ precis nedanför axlarna och det är inte bara för jag tycker det är snyggt utan även för jag vill bli av med dom slitna hårstrårna. men asså skulle ju komma undan med att bara klippa topparna men tror inte det skulle bli lika fräscht. sen vet jag inte om jag verkligen vill ha kortare liksom, haha vilka problem (ilandsprobleeem) 
men får helt enkelt tänka på saken:) tänkte vänta nån vecka i alla fall inan jag beställer tid, Så jag bestämt mig och så. 
Men hoppas allt är bra med er och att ni lever livet haha. Jag är sjukt tröt idag med har problem med sömnen så in i! men men.. det är bättre med magen i alla fall yaaay haha. Så jag e glad haha som vanligt. 
Men jag ska ta det lugnt idag, fast vill verkligen träna med. Har verkligen kommit igång med det och älskar min träning verkligen. 
typ denna längd lite längre kanske, men jag har ju inte khloes hårkvalle haha, hon har ju mycket tjockare hår.
 
tjabaluba!