Hej hopp snopp, hoppas allt e prima ballerina med er! Idag har jag tränat och gått lite ärenden bla hämtat ett paket. Detta va vad jag fick i namnsdagspresent bla tack så mycket <3 min favo foundation och mitt favo läppglans! Läppglanset har nämnligen precis tagit slut och e så taggad på att entligen ha ett nytt. Tipsar alla om att köpa det fan, det är grymt! Men hoppas alla får en nirre kväll, nu ska jag fan ba softa med te och äpple haha. Det är faktiskt mycket mer fett än vad det låter, så det så haha.

Tjabaluba!

* GICK IN I EN GLASDÖRR NÄR HELA SKOLAN SÅG: gick i trean och hade vunnit pris som jag skulle hämta i ett stort glasskåp. Tänk att hela skolan sitter där i aulan och tittar när jag ska välja mitt pris och vad gör jag jo ba går rätt in i glasdörren. Herregud vad det svartna då kom jag ihåg haha. Men konstigt nog skämdes jag inte alls före haha, inge pin alls.

* KLIPPTE MITT EGNA HÅR: japp när jag va typ 6 fick jag för mig att klippa mitt egna hår va en grym idé. Varför är rätt roligt faktiskt, för jag hatade när morsan klippte mig i sån där pottfrilla. Så jag klippte mitt egna så jag skulle va tvungen att dra till frissan. Säger såhär va ingen förutom frissan har klippt mig sen dess haha.

* JAG KRÖP INTE SOM BEBIS: där ser ni rätt, inan jag kunde gå kröp jag inte utan jag hasade mig fram på röven. Med en väldig fart, va dubbelt så snabb som mina blöjpolare haha. Önska jag kunde visa video påre fan, ser sjukt kul ut! Har alltid velat sticka ut även som bebis haha

* JAG VA BORTSKÄMD: ja tyvärr va jag ju det, fick värkligen allt jag peka på. Ingen kan säga nej till mig. Om jag inte fick det jag ville ha hade jag ett åh annat tricks. Vidrigt nu när jag tänker påre fan, vad bra jag har haft det och har.

* JAG ÅT UPP DAGISFRÖKNARNAS "VUXENMAT": japp redan då åt jag allt jag fick tag i och älskade mögelost. När alla va ute på rast smet jag in i köket och klättra upp på bänken och nafsa i mig all mat typ som fanns där. Hela osten, det va liksom en halv stor jävel liksom haha. Helt sjukt! När två av mina fröknar senare undrar va deras fika tagit vägen.. Så tittar alla på mig och samtidigt ba Fredrika åh skakar på huvet.. Alla ba skrattar

Bilder på mig som liten tös haha, Gullunge inte sant haha:)

Tjabaluba!

Va på bio ikväll såg asfeta filmen ss, förkortar va haha för palla äpplen liksom haha. Den va grym asså, dom flesta har väl sett den vid det här laget haha. Men ni borde verkligen se den om inte liksom!
Gryyyym! Haha med andra ord haha!
Men annars har jag ba ätit tacos och softat idag haha, fett mys! Hoppas alla haft en grym dag och sover sött för den delen haha.

Tjabaluba!