Sov hos polare inatt, hade värdens myskväll igår. Åt på Texas och sen drog vi till maxi för att köpa gott. Man kan ju lugnt säga jag fick matkoma. Har fan fortfarande ont i magen lol. 

Men de va sjukt mysigt i alla fall, ba myste hela kvällen! Såg på film sååklart, de va ba mys. 
Men seriöst hur många gånger kan man säga mys i ett inlägg haha. Jag gillar att ha mys jöö. 

Tjabaluba! 


Det är faktiskt rätt många som smygfotar mig och måste säga det börjar gå mig på nerverna. Det är liksom inte svårt att fråga om en bild. Det är både killar och tjejer som fotar och trycker upp telen framför mig och tror jag inte kommer märka liksom. Haha det är väldigt uppenbart. 

Jag e oftast gärna med på kort men har bara ett fåtal gånger blivit frågad och tycker de är rätt sjukt. 

Häromdagen va de en kille som tog selfies och försökte få med mig när jag gjorde övningar. Asså seriöst haha.. han filmade till och med, det va sjukt uppenbart och han kom bara närmre och närmre mig liksom. Efter kom en familj förbi och fråga om det va okej. Jag ba gud ja ingen fara, jag e van. 

Det blir bara otroligt stelt för mig och obekvämt samt skumt. Fråga istället! <3 


Tjabaluba! 

Oj glömde helt bort att blogga igår, kom hem sent och va lite lullig sådär haha. Väldigt tröt med, så sov ju gott i alla fall yaay.  Blev en spontan grej ba med polare, va mycket trevligt! 

Jag mår inte heller dåligt idag som jag trodde jag skulle för jag kan seriöst dricka en drink och må dåligt dagen efter. Men idag känner jag mig hyfsad ändå, bajsnödig åh tröt, de är de liksom. Fett nice! Så nu ska jag upp och skita haha. Hoppas alla har en bra dag och hade en lika bra igår! <3 

Tjabaluba!