Har ju inte visat min feta nyckelring som alltså föreställer en bajsemoji förndom som inte fattar det självklara haha. Jag köpte faktiskt denna och kiss som en present men fick bajs då eftersom det är givet att jag e bajs hon e kiss haha. 

Jag köpte dom på barnavdelningen lol på Designtorget för jag kommer aldrig sluta va barn haha. Bajsåhkiss åldern är jag i än allt ;) och hur nice är den inte, så jävla fet! Coolast i stan med denna på nyckeln ;) haha

Bajsa skönt idag hörni åh ha en fet dag haha 


Tjabaluba! 

Igår dog värdens bästa hund, hon blev 8 år och dog helt klart alldeles för tidigt. 

Jag har haft en tuff dag idag och reagerade starkare än jag trodde. Är i djup sorg.. saknar dig.. 

Stina.. du såg aldrig ner på mig, du kritiserade inte mig, du blev aldrig arg på mig, du tyckte inget jag gjorde va fel, du älskade mig precis som jag är och ännu mer om jag hade lite mat med mig haha. 

Just därför jag älskar Stina åh varför jag har ett så starkt band till hundar.  
jag saknar dig så otroligt mycket, kommer aldrig få känna din päls mot min hud åh inte heller se dig skutta åh leka i skogen. Du kommer aldrig titta på mig med dom där snälla ögonen nånsin igen.. eller få en extra glad när man behöver de. 

Fanns inge fel med dig stinafina och du kommer va för evigt saknad av alla som du mött <3 

Stinafina <3 


Tjabaluba! 

Heeej på er hoppas allt e toppen snoppen! Med mig är det faktiskt bra. Va hos psykologen idag och det va verkligen superskönt. Saknat gå dit helt ärligt, är så skönt att bara snacka om mig för en gång skull. Jag bryr mig bara om alla andra runtomkring mig, asså bara.

Jag hamnar alltid i sista hand och nu börjar jag förstå hur allvarligt de är, måste börja tänka mer på mig själv och börja prata om mig själv. Jag kan knappt göra de med min psykolog, inte förrän nu hon "öppnat" mig. Sådär ett år senare. 

Va även ute i de härliga vädret idag och kolla runt i butiker åh så va plus handla. Kände även min ångest inte va så allvarlig idag, e så stolt över mig själv. 
Åh glöm aldrig hörni att ni är perfekta precis som ni e och det finns alltid hopp! Kanske låter klyschigt men så jävla sant! 

Asså hur snygg är inte min nya tröja, den e fucking orange! Jag ääälskar orange ju min favoritfärg! Sen måste jag lägga till att jag tycker jag e så jävla snygg in de! 

Kjolen är också ny faktiskt, köpt en i grå med. Basic kjol alltid bra att ha. 
Åh ja för en gångs skull köper jag någe till mig själv haha, bra fruppe!  

Tjabaluba!