(null)
 
Tjabaluba! 
#2018 #gottnyttår #nyttår #livet,
Omg va ju på nattbio igår och snälla om ni ej sett den ni måste det och asså iMax är så värt pengarna känns ju fan som man är där i fucking filmen haha. Den va så jävla grym! 
Dock några smågrejer som jag tyckte va lite dåligt men kan ej avslöja ifall ni ska se den Daa haha. Men jag som är ett stort star wars fan tyckte den va grym! 
Jag var alltså på mall of scandinavia och såg på imax. Kom hem vid tre haha blev sent igår sov nada inatt och så ska man va uppe sent idag med är ju fucking nyårsaftooon haha. 
Men hoppas alla har en underbar kväll <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
Ja hörni jag envisades att dra till mall of scandinavia idag på sista mellandagsreadagen och när jag även ska på nattbio och yes ska se nya star wars filmen på imax vip yaaas!
Men ja det va otroligt mycket folk såklart och hitta inte alls det jag sökte och Fyfan va ba jobbigt haha. Är verkligen redan helt slut haha. 
Meeeen hitta min nya bebis fick en päls asså Såå glad. Va en sen julklapp och älskar den känner mig som en rysk rik cool kvinna typ haha. Svårt att förklara men ni kommer få se gått om den här på bloggen det lovar jag haha. Så dagen räddades helt klart haha plus fick ju äta på max haha. 

Men hoppas alla har en bra kväll och natt haha! <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
#mos #galleria #shoppa #livet #foto #vinter #,