Heeej alla det är väldigt tidigt för att va jag nu och e inte alls pigg lol. Men jag har ju helt glömt och säga att jag ska till lofsdalen för att åka skidor och hare fett i snön! Ska bli så himla kul och kommer ta en paus i en vecka nu från bloggen, kommer hem på söndag alltså om en vecka. Ska såklart ta en massa bilder! 

Jag känner jag verkligen behöver denna paus, ska bli fett skönt :) 
Men ni får ha en grym vecka då hörni haha! 

Tjabaluba! 

Hejsvejs på er, idag va jag i bakaby på bästa stadium-et. Jag köpte värdens snyggaste täckbrallor från helly hansen och ja vi behöver ju inte snacka om priset höhö, va inte gratis precis om man säger så lol. Jag kommer helt klart va snyggast i skidbacken, med min heta Jacka och täckbrallor.. goooals! Asså på gud haha! 

Farsan sa till mig att du får passa dig att ingen stjäl dig haha liksom kläder över 10 000 på sig. Men jag tycker det är värt det, jag ser så jävla bad ass ut i det.

Ska såklart visa bilder på hela min outfit :) 

Tjabaluba! 

Asså jag e död och åter död haha, hur fan kunde man palla shoppa hela dagar som yngre. Gjorde det typ hela tiden då jöö haha, hur i heövete liksom. Men va i mos i alla fall och har just nu ont i varenda muskler i min kropp hade liksom redan mycket träningsvärk haha. 

Men nu måste jag va social, har gäster såatte haha. Ni får ha en grym kväll finisar, det ska jag ha i alla fall :) 

Bilder på mig idag, Tjabaluba!