Ja man kan inte alltid ha bra dagar, eller hur! Idag va en jobbig dag, känt mig nere och händer saker hela tiden. Känner mig som en liten olycksfågel fan! 

Men det gäller också vad man gör det till, okej idag har jag en dålig dag och allt som kan gå fel går fel. Men för det behöver inte hela värden gå under haha, när jag vaknar imårn vet jag att jag känner mig bättre liksom. Man kan faktiskt få va deppig, ja menar alla är vi ju människor och alla är vi deppiga ibland. Såatte ja nu ska jag va lite deppig på mitt lilla vis haha, får se om det går. 

Tjabaluba! 

Nä helvete heller idag har jag verkligen intevarit  kry. Släng av feber, ont i magen och värdens migrän. Men känns bättre nu dock och kommer gå på möte imårn i alla fall för känner jag måste det. Så jag tänker gå även om jag har feber, så det så!

Men hoppas allt varot bättre med er!  

Tjabaluba! 

Sho! Har haft vääärdens mysigaste dag, gjorde pannkaksfrukost och bjöd familjen sen har jag b softat med dom hela dan spelat tv spel med brorsan och haft det så jävla gött sen åkte och och handla med farsan och åt ölkorv. 

Just nu är jag i vääärdens matkoma kanske dör.. ätit massa chips och mat liksom Joo asså då dör man typ haha. Men hoppas allt e bra med er coolingar! 

Japp bästa frukosten ever! #foodporn 

Tjabaluba!