Sorry men kan alla snälla sluta gnälla över vädret, seriöst fattar inte vad alla snackar om. Har varit skitfint väder ju! Okej det är inte sol varje dag och nej det är svalare på nätterna detta år. Men vad fan det som e vackert ju! Fattar inte idag va de 23 grader åh sol ändå gnäller alla. E så tröt på allt gnäll hit och dit. 

Det är alltid något man kan gnälla på verkar de som, ja ni ser ju nu gnäller jag över att andra gnäller haha. Vafaaan.. detta får aldrig ett slut ju.. 
jag tycker i alla fall att väder är bara väder åh inge mer, jag tycker de e underbart :) låt inte humöret påverkas pga en sån fånig grej, vi har nog att tänka på ändå <3 

Tjabaluba! 

Grattis värdens bästa gammelgubbe på din 91 årsdag! Hoppas du hade en bra dag, känns ärligt som du kommer bli hur gammal som helst haha. Helst sjukt vad pigg du är ändå! Wow du e även en av mina förebilder. 

Som du kämpat dig genom livet haft inget asså verkligen inget och ändå varit så snäll och omtänksam. Sen jobbat sig uppåt och bor på Lidingö liksom, så häftigt! Ser upp till dig farfar <3 

Jag idag :) 

Tjabaluba! 

Heeej hoppas allt e fett med er, med mig äre toppen snoppen! Kom hem igår från goooa Götet och hade de så jävla gött haha! Träffa Goa göteborgare och Gud vad jag älskar den staden fan! Skulle verkligen kunna tänka mig att bo där! Sen hotellet jag bodde på va helt otroligt bra! Bodde på waterfront, ligger vid kajens så vackert! 

Blev många utropstecken där haha, men seriöst allt va bra. Toppklass verkligen och jag har bott på mååånga hotell haha. Maten va så bra där att vi åt middag där två gånger, verkligen inte ofta de händer. Sen servicen va av det bästa fan, blev även bundis med en kille där. 
Vi softade ärligt mest eftersom detta skulle va som en träningsgrej för mig, men det va superhärligt (tror ni fattat jag hade de bra nu lol) 


Blandade bilder från Göteborg :) 

Tjabaluba!