Ja, detta är min kropp då jag visar mycket hud. Ja enligt många ses detta som vulgärt äckligt åh fel. Men enligt mig är de inge fel alls jag har fuxit upp med att kroppen inte är något sexobjekt och att alla kroppar är vackra.

Enligt mig äre fel att kroppen idag ska döljas och objektifieras på ett sjukt hemskt sätt. 
Jag säger absolut inte att alla ska springa omkring nakna, alla gör som dom vill. Men om man ser dessa bilder eller en naken strosa runt på stranden. Vill jag man ska tänka efter, Det är trots allt bara en kropp och vi alla äger en. Vissa vågar visa mer än andra såklart. 
Ja jag e kroppsaktivist och varit nästan hela mitt liv, jag tror alltid nån kommer tycka jag har fel eller är äcklig. Men det gör mig inget för ingen har ju hindrat mig hittills så haha. 

Ojoj blev kanske ett lite rörigt inlägg här va haha. Om vi ska sammanfatta här då: älska din kropp och glöm inte att acceptera andras precis som dom e! Och se inte dom som vågar som sexobjekt. 

Bilden längs ner är faktiskt jag helt naturlig, till och med mitt naturliga hår. Har lockigt egentligen. Haha ni ba bryr mig ej Haha. 


Tjabaluba!

Favoritplagg för tillfället? 

Min militärgröna korta klänning med polokrage. Den e perfekt till sommaren då tyget e tunt och skönt, sitter som en smäck på mig och jag ba älskar den! 

Favorit i handväskan för tillfället? 

Min plånbok från Wera som jag fick i julklapp faktiskt. Tycker den e dödligt snygg , Löve IT helt enkelt.

favorit skönhetsprodukt för tillfället? 

Det är min kära modern renaissance palette  från Anastasia. Älskar den, asså ÄLSKAR! Den har så sjukt snygga ögonskuggor och sjukt pigmenterade!
Mina favoritfärger är som ni ser: red ochre, burnt orange, primavera och realgar. 

Favoritsmycke för tillfället? 

Det är mitt Dyrberg/Kern armband som e typ det vackrare ever! Fick det i min 18 års present faktiskt så betyder lite extra mycket. Som sagt så har ju jag börjat samla på armband så fina armband är min nya drog haha. 

Favoritskor för tillfället? 

Mina sandaletter från nelly.com med 16 cm kack och så är dom nude. Kan fan inte bli bättre asså! Så sjukt glad för dom! 

Favorit accessoar för tillfället? 

Det är mina nya solglasögon som jag köpte i våras tror jag. Älskar dom, entligen hittat en storlek som ser perfa ut på mig. Passar även till allt, då dom e både guldiga och silvriga. 

Tjabaluba!