Hej alla muppar asså har varit med polare både idag och framförallt igår så skrev inget inlägg igår pga ville va social Daa haha. 
Men har i alla fall haft te så mysigt och kul att bara kolla igenom gamla minnen och snackade. Somna aldeles för sent och vakna för tidigt så blev ingen sömn alls för mig typ haha men det vare allt värt sååå mysigt! 

Sen ey måste tipsa om bästa teet och alla teer från indiska är bara goooals. Men Cozy christmas är min absolut favorit köper alltid den när den kommer ut vid jul! Sen över huvud taget indiskas te är så goda bra smak mycket bättre än annat och detta kommer från en stolt teälskare teälskare haha! 

(null)

(null)

(null)
 
Där är fina teet! Och sen där ser ni mig i mina nya jeans. Älskar dom! 

Tjabaluba! 
Ja idag som rubriker lyder väldigt tydligt så shoppa jag. Ett par mjukisbyxor och ett par jeans.
Jag köpte dom perfekta jeansen på bikbok, har fått tipps om dom men förut men aldrig köpt dom för asså känns inte som dom kommer hålla alls. 
Jag har aldrig haft ett par mer perfekt sittande byxor. Och jag har bara haft märkesbyxor i pricip tex acne, nudie, lee, G star osv ni hajar vinkeln. Då jag tyckt dom är best men icke. Känner bara att fan vad ovärt jag köpt alla dom när jag hitta dessa. 
Sen bruden som jobba där wow hon va själv och skötte allt och va typ den underbaraste ever! Så sjukt fin! Hon fick såklart beröm från Moi! 

Sen på kvällen va jag hos underbara farfars gubben! Och nu ligger jag i soffan med myskläder och lever loppan med bulle framför mig haha. Hoppas alla hade en grym dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba!