Favoritsallader: älskar sallader med avokado, feta eller chevre, kyckling är gott med, nötter. sen tonfisk asså älskar fan allt haha

Tre saker du inte vill ha på pizzan: haha asså vet inte skulle nog kunna äta vad som på pizzan men föredrar lite enklare pizzorna. så massa grejer typ räkor och oxfile någe konstog blanding liksom 

Äter jag hellre hemma än på restaurang: jag äälskar gå på restaurang få insperation till när jag lagar själv. ibland är det mycket skönt att inte behöva laga maten, men samtidigt är laga mat in passion!

Favoritdessert: allt med choklad men även fräscha desserter är supergott som en bra avslutning. provar gärna nya desserter, tycker om att testa nytt. har ingnen favorit sådär.

Något du skulle kunna äta varje dag: tapas! det är ju jävligt enkelt svar eftersom tapas är smårätter så kan ju va vafan som helst haha. 

Det lagar jag helst nu för tiden: hmm försöker exprementera lite mer, men mycket grönsaker åh gärna fisk 

Något du tycker om men inte äter så ofta: skaldjur.. ääälskar skaldjur typ som musslor räkor hummer ja ni hajar. 

En kötträtt du tycker om: köttfärsås är uunderbart! sen skadar det aldrig med lamm och potatisgratäng åh konjacksås. ja hörni finns mycket gott haha. jag älskar kött!

Vad äter jag helst till frukost: just nu smothie, bananpankaka och frukt av någe slag 

Bästa matkulturen enligt dig: eeeh går inte att välja! Indiskt, grekiskt, libanesiskt, italieeenskt, fraanskt allså jag älskar allt haha

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tjabaluba!

Ojoj vad jag letat presenter och yes det gick prima ballerina fan! Det är till min bror nämnligen :) va i Nacka forum, som ni vet jag älskar! Åt även burgare så är mycket nöjd brud haha 

Sen va jag också på möte idag, gick också superbra känner mig motiverad och boostad med självförtroende åh energin! Precis så det ska vara! 
Jag hoppas verkligen alla mår bra och tar hand om sig själva! Och lever livet! Haha <3
 
 

Tjabaluba! 

Hej alla idag har jag känt mig lite hängig och nere faktiskt, haft otrolig ångest och påväg till panikattack flera gånger. 

Bakom det där leendet jag alltid ska ha hela tiden, gömmer de sig så otroligt mycket. Är verkligen inte ensam om detta, många känner likadant. Att man måste visa sig stark och positiv. Man har som mål att vara så "perfekt" som möjligt, hur man är mår. Jag berättar aldrig jag mår dåligt eller om mina besvär.. förutom här på bloggen då. Jag skulle aldrig kunna va ledsen så andra ser eller visa mig sårbar.  
Jag vet inte varför jag eller andra känner så.. för känslor är så jävla vackert! Jag tycker vi alla som känner såhär ska berätta hur vi egentligen mår och utmana oss lite. Och börja ta hand om oss själva! 

Tjabaluba!