Tjenare allihopa, hoppas allt e fett med er. Själv är jag helt slut. Verkligen mycket just nu, känner jag aldrig kommer till ro typ. Plus sover dåligt. Sen ångesten som nöter haha.
Men annars äre bra antar jag haha. Hade en grym dag då jag var på ett av mina favoritmatsällen som jag skrivit om massa gånger här på bloggen. Var supergott prova deras halloumiburgare, shit så god den var. Med rotfruktchips, äppelkompott. Asså den var magisk! Men deras burgare med kött är fan snäppet bättre, det är som sagt top fem bästa burgarna jag käkat. 
Men köpte även nya träningskläder, på stadium faktiskt. Blev ärligt glatt överraskad av utbudet ändå. Inga blommor, nästan inge rosa eller lila. Jag hatar ju allt det där haha, så skönt dom fattar det finns brudar som inte vill ha sånt på sina träningskläder. Toppen snoppen! Så blev lite grejer allt plus dom hade ju 25% i hela butiken. Yaas! är supernöjd, verkligen. Sen är alla så sjukt trevliga på stadium med för den delen! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Sen hur fet är inte denna toa på matstället! Vill fan göra så själv! Proppa alla väggar med feta planscher. 
Tjabaluba! 
 
#food #matporr #mat #älskarmat #träning #träningskläder #inspiration #livet,
Hej på er allesammans och hoppas ni haft en dunderbra dag! Jag e fett slut, farit hit och dit hela dagen, samt en lång kväll. Men herre Gud åt så sjukt god gelato idag, jag älskar gelato och må säga jag är lite av en expert faktiskt höhö. Älskar dock glass över huvud taget som ni vet förhoppningvis, om inte nu vet ni haha. 
Men det var verkligen magiskt gott, ni måste söka upp Scarfo och åka dit. Snyggt och fräscht, trevlig personal och suuupergod glass. Ni får dock räkna med lång kö haha, men det går fort och e fan värt det med för den delen! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Plus jag idag :) 
Tjabaluba! 
#glass #gelato #glassistoralass #livet #mat #outfit #inspiration #tipps #glasstipps #vår,
(null)

#älskadinkropp #älskadigsjälv #älska #kropp #minkropp #feminist #livet #inspiration,