Tjenare tjenare tänkte jag skulle visa mina julklappar. vissa har nämnligen frågat om detta. Tänkte först jag ej ville göra detta inlägg, men eftersom jag fick det förfrågat. Jag är otroligt tacksam åh nöjd för allt jag fått, mer än vad jag förtjänar. 
 


Förutom det jag visar har jag fått presentkort och pengar plus vääärldens mysigaste tofflor. Tofflorna är nog min favvopresent haha! Sen hela tre säsonger av underbara Hawaii 5.0
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Huuur fet är inte ringen den är från wos, fet butik! Men som ni ser fick jag två parfymer som är favoriter. Linda Hallbergs palett, settingspray från glamglow, en oilprimer från smashbox som är räddaren ifall du har torr hy som Moi! Fick även lite mer smågrejer. 
 
Tjabaluba! 
#julklappar #jul #klappar #julen #vinter #ge #ge&få #tacksam #livet #inspiration #bilder,
Ja ni läste rätt haha, det gjorde jag idag med brorsan. Haft det kul trots shopping inte är min grej haha. Hitta till och med lite grejer så det va ju fett! 
Alltid roligt dock att vara med brorsan, som vi har skrattat och vad sjuka grejer som hänt Haha. Finns gått om skumma människor, men även otroligt fina. Vi har stöt på så många sköna personer idag som varit genuint snälla. Mitt i allt va Benjamin Ingrosso där haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min dag har varit super. Men nu kan man ju lugnt säga man är slut! Var inte ens i stan speciellt länge, jag börjar bli gammal haha. 

Nu ska jag se på hockey JVM åh ba softa. Hoppas ni har det bra <3 
Tjabaluba! 
#jvm #hockey #shopping #stan #mode #inspiration #vinter #mellandagsrea #människor,
Tjeeenare på er och god fortsättning. Jag hade en underbar jul med nära och kära.
Ätit bullar åh choklad till frukost och julbord tre dar i rad, ätit så jag typ spricker. Bara för att jag kan, jul är till för att njuta av allt och lite till haha. Har i alla fall haft det dundermysigt åh hoppas ni också haft en fin jul vare sig ni firar eller ej <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
#julafton #godfortsättning #livet #jul #vinter #foto #kalleanka #bilder #mat,