Asså på guuud kan inte komma över hur vackert det är!, Åh yes jag kommer fortsätta ta upp det lol. Men seriöst! bara kommit ännu mer snö idag ju Såå fint, jag älskar de. 
Visst de är kallt men seriöst dom som gnäller över de är kallt och har tunna byxor kort pälsjacka åh en croppad hoddie eller jeans och tunn jacka liksom. Asså ja då fryser man lol, ta på dig täckisar åh fliströjan liksom eller sluta gnäll haha. 
Men nu ska jag dricka te och mysa ner mig i soffan och sådär va haha. Myspys! Hoppas alla hade en grym dag och mår super! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
#snö #vackert #foto #livsstil #livet #vinter,
Japp tro det eller ej men jag fryser så sjuuukt mycket. För dom som följt mig länge vet jag är varmblodig, men denna vinter har varit anorlunda. Jag har frusit af, många jag snackat med om detta tror det beror på min viktnedgång. Men asså för mig känns det superwerd såklart haha, alltid varit varm liksom sen ba poff haha. Mina händer och fötter är liksom blåa, sjukt. Som att min blodcirkulation fackat ut haha.

Men asså det är ingen fara med mig eller så, fast nu förstår jag alla som har lätt för att frysa och seriöst respekt till er haha! 
Spelar liksom ingen roll vad jag tar på mig fryser ändå haha. 

Sen måste jag bara ta upp hur sjukt vackert det är ute! Så mycket snö nu i Stockholm! Och ja det va inte varmt idag precis haha, men asså vafan komigen det är liksom vinter på riktigt i stockholm, inte hänt på flera år. Jag tycker de är asgött! Tycker alla gnäller för mycket helt ärligt haha. 

Men hoppas alla hade en underbar dag hihi och såklart att ni mår bra och fryser lagom lol, eller okej inte alls helst kanske haha. 

(null)

(null)

(null)

Bilder från i somras, sjukt att tänka man kunde gå ut såhär i somras liksom och va varm af haha. 

Tjabaluba! 
#vinter #kallt #fryser #livet #livsstil #februari #2018,

..köpte ett klädesplagg?

haha ja asså som sagt finner jag det otroligt svårt att hitta något som e snyggt men framförallt sitter snyggt. Men kanske min svarta korta klänning haha minns verkligen ikke asså, åh den är från nelly. Sen tycker jag att "modet" nu inte alls e enligt min smak. 

..köpte ett skönhetsprodukt?

ja det var ju min kat von d palett men köpte även ny hudkräm fast kör alltid på samma från avene 

..gillade en bild på instagram, och varför?

jag hatar insta helt ärligt haha, får ba mer ångest osv. men har vissa konton jag gillar extra tex @gracefvictory @shannenjai @fashionairy @jadelaurice sen följer jag typ hundra bilkonton haha asså helt seriöst hälften av dom jag följer är ju typ bilkonton haha. yes jag tycker bilar är jävligt fett! 

..googlade något?

det va faktiskt benefit browbar, just för jag e sugen på att gå och börja fixa mina bryn hos ett proffs. även om jag inte tycke jag själv e värdelös men tänkte det kunde va fett att prova haha.

..såg en film?

idag haha sagan om riiingen daaa haha

..lyssnade på en låt?

just nu lyssnar jag på house, sun goes down med Gaullin. fast eey nu bytte det till en gammal goding every single night med älskade Norde.

..skrev med senast?

simba alldeles nyss haha.

..läste en bok?

haha ojoj det va vääldans länge sen, läser typ aldrig böcker tycker det är sjukt tråk. men therese bok är sjukt bra handlar om ångest, hennes första asså. va väl dock typ ett år sen jag läste den haha. 

..dansade?

nu smygdansar jag lite till musiken som e på va haha, men dansa dansa gjorde jag senast för typ en timme sen haha, älskar att dansa lol.

..blev starstrucked?

jag blir ärligt otroligt sällan det haha, kan seriöst inte komma på haha

..reste?

i somras när jag va till danmark bla

..pratade i telefon och med vem?

min kontaktperson/coach, det va en timme sen typ. 

 

(null)

 

(null)

 

(null)

 
Tjabaluba! 
#frågor #senast #svar #inspiration #livet #vinter #februari #2018,