Sho alla korvar, hoppas ni mår bra och hare mysigt i detta regnväder. Gillar faktiskt när det regnar det är ju för mysigt! Men Gud kom på att jag fyller år om en vecka haha, rätt sjukt ändå fan då blir man 21 allt. 

Men ja idag var jag hos psykologen, det gick bra. Alla som tror man måste tappat förståndet för att prata med en psykolog, har väldigt mycket fel. Man lär sig otroligt mycket om andra människor men framförallt sig själv. man ser allt från andra vinkar och enligt mig tycker jag alla borde få snacka med en psykolog. En bra en dvs haha.. Det finns Inget tabu med att gå till en psykolog! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
I Dagens outfit rocka jag mjukisbyxor må säga att det va inte ba bekvämt, utan snyggt ser det. Yay för bekvämt men snyggt haha!
 
Tjabaluba! 
#psykoligen #panikångest #ångens #livet #inspiration #vinter,

Min äckligaste mat: som ni vet havregrynsgröt, annars äter jag allt haha

Hatväder: riktigt mötkt och grått dimmigt. tycker dock inte humöret ska påverkas av väder <3

Då tappar jag humöret helt och hållet: sexistisk eller nedlåtande mot mig men framförallt någon annan 

Sämsta musiken: dansband haha för det är ej musik 

Värsta tiden på dygnet: det är nog när jag ligger i sängen och ska sova, har så otroligt svårt för att sova

Mitt sämsta humör: det är såklart när jag blir riktigt arg ingen vill va med mig då, blir det dock otroligt sällan. men jag är även inte så rolig att vara med när jag är grooovt hungrig lol haha.

Sämsta grejen jag äger: haha konstig fråga, skulle inte köpa något dåligt. det har jag isåfall slängt eller skänkt bort haha

Värsta personlighetsdragen: egoistisk, nedverderande, håller inte det dom låvar

 
 
 
 
 
tjabaluba!
Idag var jag till Lidingö och hälsa äntligen  på min käre coola farfar. Det är ju även Karldagen idag så det firades min farfar heter ju Karl vettni haha. Så fikades i massor haha, det va härligt. 
Men asså mått sådär idag tyvärr, känner jag fan ändå inte är frisk. Väldigt illamående och sjukt tröt haha, inte lätt för fruppe. Vill bara börja med träning men är förkyld än så jag har förbud. Bajskorv.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Men söt är jag allt haha i myssen min och nu ska jag smaska på vindruvor och dricka teee woopwoop! 

Tjabaluba!