Ja jo men så känner jag mig allt haha, Exakt så. Hade en jobbigt möte, Plus min migrän och förkylning. Sen massa personliga problem som dykt upp.. Allt har bara gått emot mig. 

Hade bara en dålig dag idag helt enkelt. Vilket vi alla har och det är okej att ha en dålig dag. Kan inte låta bli att le nu för som jag brukar säga: Allt blir bra, allt löser sig. Ger aldrig upp!
 
Men nog om mitt babbel för idag haha och hoppas ni hade en bättre dag än mig. Om inte brooor haha, nä men då är vi fler om de. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Tjabaluba! 
#dåligdag, #inspiration, #livet, #otur, #outfit, #pepp, #prat, #sol, #sommar, #tipps,
Och nu undrar ni säkert varför är fruppe glad nudå. Jo för jag äntligen mår bättre! Asså herre Gud man glömmer verkligen hur fett livet är som frisk Hahaha. Nä men ärligt mått riktigt jävla dåligt och känns så fett att må bättre. Nu har jag bara en rejäl förkylning som jag hoppas blir bra snart så jag kan börja träna. Så fort jag börja snacka allmänt om träning idag så sa morsan snabbt "du ska inte träna" Hahah söta mamma. Nä jag ska såklart inte börja träna redan det skulle va otroligt korkat lol. 
Har inte ens haft matlust när jag varit sjuk, då vet man att jag varit dålig fan haha. Så i helgen ska jag äta en massaaaa! Japp jag är taggad haha. 
 
Hoppas ni inte är sjuka och lever loppan i det underbara vädret. Plus glöm inte att du e fantastisk precis som du är! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Glad Fruppe! Glada bilder, Daa! 
 
Tjabaluba! 
#sjuk #frisk #fruppe #mårbättre #livet #inspo #glader #glad #sommar #väder #jag,
Därför jag e frånvarande här är helt enkelt för jag mår skit och prosit där nös jag fyyyfan. ja jag har varit sjuk nu i tre dar och idag är det värre än nånsin. 
Jag får alltid sån grov ångest också när jag e sjuk, vill kunna träna vara ute i solen och ha kul och hinna med allt jag måste göra. Jag blir stressad.. När man går in på alla sociala medier och se alla ha det så jävla fett. tror alla förstår precis vad jag menar och det känns som det förstärks extra när det är sommar. Känner mig även äcklig som fan! 
Med andra ord vill jag bara säga VILL BLI FRISK NU, så om det finns nån gud hjälp hörru! haha.. så jävla trött på att må skit. 
 
 
 
här var man frisk.. haha tänk va och hade även fett snygg ögonsminkning! tack och hej, leverpastej.
 
tjabaluba! 
#2018 #livet #sommar #sminkning #sjuk #ångest #livet #feber #förkyld #sol,