Ja hörni trots det varit min namnsdag idag har jag inte haft så värst tur haha. Hade en allmänt seg dag idag på jobbet, gick långsamt få kunder och sådär. Var även tröt som fan, sovit dåligt. När jag senare ska åka hem så är det elfel på tunnelbanan, så då vare ba att hitta en ersättningsbuss. Ska alltid va någe strul med sl fan haha. Men till slut fann jag en.. Den var proppfull såklart och en högljud påverkad man satt bakom mig och sparka mig i  stolsryggen. Sen brevid satt en snuskgubbe som inte kunde sluta glo. Jag ba toppen och på de bilkö, sen var jag ändå tvungen att gå en bit hem för bussen ej körde längre. Tog allt som allt en åh en halvtimme istället för 16 min att åka hem haha.
 
Dock det positiva i allt var att jag fick se en underbar solnedgång och hemma väntade mat, hamburgare tagga. 
Plus när jag vaknade hade mamma ställt blommor på köksbordet med ett sjukt gulligt kort, väldigt fina ord. Älskar dig morsan <3 

Vi kan inte ha bra dagar alla dagar även fast den sluta bra haha så jag e nöjd med min namnsdag trots allt. Hoppas ni hade en grym dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
#namnsdag #mindag #fredrika #fredrikadagen #otur #livet #mat #armband #solnedgång #bilder #foto #höst #livsstil #bikbok #jobb,
Tjenare på er alla goa korvar med bröd, kepush åh lite stark senap plus rostad lök. Med mig är det bra, väldigt tröt och slut nu bara haha. 
Den börja dock inte lika bra med massa ångest om jag nu ska va ärlig, men när jag börja jobba så blev det bättre. Jag träffa även en grymt cool kollega idag som jag diggar. Alla är ju dock sköna, måste lägga till de kände jag nu haha. Jag trivs :) 
Men Gud juste har ju en nytt spel! shadow of the tomb raider, det är alltså den senaste tomb raider och börja spela de idag faktiskt. Spelet är grymt snyggt och väldigt nice grafik. Jag gillar det hittills, dock inte hunnit spela så mycket. Men verkligen ett megatipps från en spelnörd. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

Jag älskar båda tidigare spelen, stort fan med andra ord haha. 
Och såklart lite bilder på mig, Varsegod haha! 

Tjabaluba! 


#livet #bikbok #höst #spel #xbox #tombraider #jobb #jag #mittliv #ångest,

Favoritplagg för tillfället? 

Helt klart mina träningsbyxor från soc, sjukt sköna och sjukt snygga. Älskar att träna i dom men även till vardags. 

(null)

Favoritsmycke för tillfället?

Mitt Caroline svedbom armband, det är enkelt att ta på och funkar till typ allt. Men älskar även mitt Fredrika armband. 

(null)


Favoritskor för tillfället?

Helt klart mina högklackade stövlar från simmishoes. Älskar dom, sjukt fräna och står ut från vad alla andra har vilket jag älskar. 

(null)


Favorit sminkprodukt för tillfället? 

Hm denna är svår.. antingen ka brow från benefit, älskar den! Älskar även beccas highlighter i färgen moonstone asså wow finns ingen highlighter som kan lägga sig så fint! Men är ju även en läppglansbrud åh favoritläppglansen är dior lip maximizer och too faced lip injection extreme. 

(null)

(null)

(null)

Favorit accessoar för tillfället? 

Måste ändå säga mina solbrillor från quay, dom är sjukt snygga och burit dom sjukt mycket. 

(null)

(null)

(null)


Favoritsak i handväskan för tillfället?

Det är ju heeelt klart mina hörlurar men vi alla vet ju hur dom ser ut för jag kan inte klara mig utan hörlurar helt ärligt ifall jag ska nånstans. 

Men älskar även min bajsemojinyckelring haha jag menar komigen den kan aldrig få nog med publicitet haha. 

(null)Tjabaluba! 

#favoritlistan #favoriter #livet #inspo #inspiration #smink #kläder #outfit #höst #bajs,