1. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? kärlek utan sex. man kan tro att det är det ända jag vill ha men kan jag klara mig utan XD
2. Vilken var den senaste filmen du såg? hobbit, grymma fiilmer!
3. Har du bra självförtroende? ja det skulle jag säga, är nöjd med mitt utseende. klart jag inte alltid tycker jag är svinsnygg, jag är ju trots allt en menniska haha
4. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? flytta till en lägenhet med min polare ovh leva liiivet!
5. Nämn tre saker på din att-göra-lista? skaffa körkort, flytta hemifrån, skaffa jobb
6. Beskriv ditt drömutseende! asså är nöjd nu men hade varit nice med en sjukt muskulös kropp, fast palla haha
7. Skriv namnet på någon du ser upp till - jag ser upp till min farfar. för han har verkligen klättrat sig upp från botten. han hade verkligen inget till skillnad från nu. 
8. Vad väljer du, godis eller chips? svårt riktigt svårt, älskar ju choklad men även chippt och dipp. beror vad jag är på för humör helt enkelt XD
9. Hur uppvaktar man dig? finns mycket, behöver inte va mattriellt kan va att man kommit ihåg nåt speciellt eller gett mig en komplimang. fast klart rosor, frukost på sängen och choklad är ju alldrig fel heller hehe..
10. Har du rykten efter dig? japp det kan man säga men yolo, palla spilla tid på sånt. det är alltid nån som inte kommer tycka om dig eller va avunsjuk på re..
11. Din absolut sämsta egenskap? jag kan va otroligt på ibland, alltså sjukt hyper. det är många som tycker det är sjukt jobbigt och det fattar jag haha.
12. Din bästa egenskap? jag är frammot och högt eq
13. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? den är ju lätt paggan, såklart! <3
14. Kan man vara vän med sitt ex? ja det det är klart men svårt i början ju såklart.
15. Har du kysst en kompis? ja det är klart jag har XD
16. Hur ofta dricker du alkohol? dricker väldrigt sällan, behöver inte alkohol för att släppa loss och det kan alla jag känner instämma med haha..
17. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? asså jag tycker det är sjukt fel och försöker ju såklart att avråda dom som tagit/tar, men samtidigt är det deras val och jag kan ju inte stryra det.
18. Vad hatar du? folk som sviker, är falska och beter sig drygt
19. Hade du kunnat ha distansförhållande? ärligt så tror jag inte jag skulle klara av det, men vem vet.
20. Vad handlade din senaste dröm om? haha att jag va på en kryssningsbåt med bara en massa snygga killar som mata mig med torta. japp det va nice dröm hahaha. är bäst på att dröma konstiga drömmar XD
21. Hur lång är du? ca 170, fast har mycket klackar så blir ju rätt lång då XD
22. Vilken är den bästa svenska filmen? åh jag gillar beck, wallander, johan falk, snabba kash, asså finns så många haha
23. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? Harry potter, såklart XD twilight va kul i början men det är sjukt överskattat!
24. Ditt humör för tillfället? jag mår bra, mycket träningsverk och glatt gumör! göött det är ju freedag!
25. En vacker person? oj det är många jag tycker är vackra: min mamma, kompisar, kan ärligt se det vackra i allt. sen idag när jag va och sprang tror jag ärligt jag såg världens vackraste kille, jag tror jag fan kissa på me.. herre vad han va vacker, han vill jag ha! haha..
26.Har du instagram? klart jag har f.sorstrand 
27. Vem kramade du senast? morsan jaaaooo haha
28. När slog du dig senast? slog mig riktigt illa va väl när jag ramlade förra mickan och fick två inre blödningar i mina knän, jipii :( hahaha annars gick jag in i stolen med tån för typ en halvtimme sen haha gör så fitt ont asså!
29. Någon du vill träffa? den vackra killen jag såg när jag sprang.. hahah nä men vill nog hellre träffa min släckt 
30. När grät du senast? Varför? oj kom jag inte ihåg, gråter alldrig typ.
31. Sminkar du dig varje dag? nej absolut inte haha, men jag gör det ofta i alla fall för tycker det är kul :)
32. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? det där en svår fråga för jag är verkligen en blandning av båda mina föräldrar, visst är det konstigt.
33. Är du helsvensk? japp jag är helsvenne haha, eller har släckt från frankrike och usa lång bak
34. En artist du inte gillar? håkan hellström för att nämna en, fattar inte grejen med han asså, finns ansra som är mycket duktigare. men men alla är olika.
35. En artist du gillar? oj svårt, calvin harris, niello, kid inc, eminem, asså jag kan hålla på i evigheter haha
37. Vad vill du bli när du blir äldre? riktigt förälskad och lycklig 
 
 
 
tjabaluba!