Ja, detta är min kropp då jag visar mycket hud. Ja enligt många ses detta som vulgärt äckligt åh fel. Men enligt mig är de inge fel alls jag har fuxit upp med att kroppen inte är något sexobjekt och att alla kroppar är vackra.

Enligt mig äre fel att kroppen idag ska döljas och objektifieras på ett sjukt hemskt sätt. 
Jag säger absolut inte att alla ska springa omkring nakna, alla gör som dom vill. Men om man ser dessa bilder eller en naken strosa runt på stranden. Vill jag man ska tänka efter, Det är trots allt bara en kropp och vi alla äger en. Vissa vågar visa mer än andra såklart. 
Ja jag e kroppsaktivist och varit nästan hela mitt liv, jag tror alltid nån kommer tycka jag har fel eller är äcklig. Men det gör mig inget för ingen har ju hindrat mig hittills så haha. 

Ojoj blev kanske ett lite rörigt inlägg här va haha. Om vi ska sammanfatta här då: älska din kropp och glöm inte att acceptera andras precis som dom e! Och se inte dom som vågar som sexobjekt. 

Bilden längs ner är faktiskt jag helt naturlig, till och med mitt naturliga hår. Har lockigt egentligen. Haha ni ba bryr mig ej Haha. 


Tjabaluba!