Har ni något materiellt ni tycker om? Något som betyder extra mycket och som ni är extra försiktig med. Vi alla har det "något" och mitt "något" blev bestulet idag. Armbandet jag fick när jag fyllde 18, blev idag taget från min handled utan att jag märkte något. Kanske låter konstigt hur jag kan vara så fäst vid ett armband, Men detta armband var symboliskt för mig och hade en massa olika personliga meningar. 

När jag märkte så blev jag så arg att jag tappa det helt skrek och slog överallt. Jag kommer nog aldrig veta vem som tog mitt armband och kommer heller aldrig få tillbaka det. Men en sak är säker jag skulle aldrig någonsin sno från någon det är så otroligt fräckt och vidrigt. 

Men livet går vidare, inte sant. Jag mår bra ändå och det är trots allt bara ett armband, så man måste tänka helt enkelt. Men hoppas ni hade en bättre dag, hare gött alla muppar. 

(null)

(null)

Tjabaluba! 

1 kommentarer

J

11 Aug 2018 18:56

Usch, vad tråkigt när sånt där händer! Smycken är ju så personliga också och betyder ju ofta långt mer för en än andra kan veta. Och långt mer utöver det ekonomiska värdet.Svar: Ja och det armbandet var verkligen speciellt för mig och instämmer otroligt tråkigt. Man känner sig så dum också att man inte märkte något, äcklad med för den delen. Men hoppas du mår bra!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej