Haft sååå kul men är verkligen heeelt slut känns som jag gått hur mycket som helst idag, Runt hela jävla jordklotet känns det som haha. 
Glad Pride på er allihopa också och Gud vad jag älskar energin när det är Pride tider, älskar se på prideparaden. All kärlek som är i luften så åh glädjen WOW! Såg den med polare och sen käka vi max. 
Senare blev det faktiskt mos och hitta liite grejer faktiakt. Gick runt där en massa. 
På kvällen käka vi allesammans middag på Phils. Det var så fett! Burgare gånger två idag haha. Haft det så kul och känner mig bara så sjukt tacksam! Tack för idag slut för idag haha

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Detta ovan är det jag köpt :) ifall nån bryr sig lol hare gött alla körvar! 

Tjabaluba!
#mos #pride #prideparanden #sommar,

1 kommentarer

J

05 Aug 2018 03:42

Jaså, du stod på Vasagatan du med utsikt mot Sheraton och Tegelbacken, ser jag! :) Verkar ju varit en jättebra plats! Missade paraden helt i år själv. :( På Solvalla var det en bilträff jag gärna hade varit på också. Samma dag, naturligtvis... Brukar ofta vara så, två stora grejer och så händer bägge samtidigt! Nu kunde jag inte. Men verkar ju ha varit supermycket folk med i paraden i år i alla fall! :) Och, som du skriver, så härligt med all glädje och kärlek i luften! Ett viktigt budskap bakom också, det får man heller aldrig glömma.

Blir hungrig av allt snack om mat...Måste nog käka någ0t mer själv innan jag försöker sova, känner jag. Ska jag också ta en burgare, kanske? :)

Svar: Jag stod på flera olika ställen faktiskt hihi. Synd du missa den, var ju den största nånsin. Så himla häftigt! Och ja sånt är fett konstigt varför måste allt va samtidigt liksom! Japp budskapet är viktigast!

Burgare äger!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej