Tjenare tjenare tänkte jag skulle visa mina julklappar. vissa har nämnligen frågat om detta. Tänkte först jag ej ville göra detta inlägg, men eftersom jag fick det förfrågat. Jag är otroligt tacksam åh nöjd för allt jag fått, mer än vad jag förtjänar. 
 


Förutom det jag visar har jag fått presentkort och pengar plus vääärldens mysigaste tofflor. Tofflorna är nog min favvopresent haha! Sen hela tre säsonger av underbara Hawaii 5.0
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Huuur fet är inte ringen den är från wos, fet butik! Men som ni ser fick jag två parfymer som är favoriter. Linda Hallbergs palett, settingspray från glamglow, en oilprimer från smashbox som är räddaren ifall du har torr hy som Moi! Fick även lite mer smågrejer. 
 
Tjabaluba! 
#julklappar #jul #klappar #julen #vinter #ge #ge&få #tacksam #livet #inspiration #bilder,

1 kommentarer

J

29 Dec 2018 22:54

Jag varken ger eller får några klappar, förväntar mig inget och vill inte ha något heller. Mina nära vet att jag älskar dem ändå, alla andra dagar av året också. Brukar istället skänka pengar till hjälporganisationer och tänka på alla mindre lyckligt lottade. Allt jag vill ha, kan jag ju ändå köpa till mig själv alla andra dagar på året, tänker jag. Och hellre ge folk saker spontant istället. Men brukar äta julbord, ha gran och så.

Jag tänkte på vad som hade varit kul att ge dig i år...En idé var ett presentkort till Mall of Scandinavia, så du kunde köpa vad du ville själv där. :) Eller kanske flygbiljetter till Hawaii och möte med teamet bakom serien i fråga där! Då hade du fått en anledning att se Hawaii också, med den bästa ursäkten...;)

Du fick ett julkort per mail i alla fall, eller rättare sagt tre. Kom det fram? :)

Svar: Jag ääälskar ge presenter, tycker de är superkul. Men jo visst kan det vara lite överdrivet och själv önskar jag mig inget heller, men får ändå och underbart är väl det. Presenter är ändå något fint tycker jag vare sig det är en dyr ring eller en pinne som man hittat på marken. Spelar inte så stor roll för mig så länge tanken ligger bakom.

Guud så söt du e haha! Omg det hade varit det största ever! Wow! Vilken dröm! Ja om du hade fixat den julklappen då hade det varit svårt att toppa de haha.
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej