Heeeej alla sköningar! Idag har jag varit på kära Lidingö, mitt andra hem. Käkat på lidingögrillen, alltid lika fett och handlat mer mat haha. 
Sen hälsa på farfar också, blivit så att jag försöker åka dit varje vecka. Han har börjat med hörapparater nu så det är ju nice, man kan säga han har hatkärlek till aparatjävlarna haha. Men farfar tränar på och jag tycker det är rätt inställning, annars hör han i princip ingenting. 
Men guuud vad jag är tröt känns som jag håller på att somna hela tiden haha. Sover inte sådär asbra just nu, vilket inte är så gött men jag kämpar på ändå. Pluuus det är ju första advent, glad första advent på er! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Plus huuur fet är inte min nya jacka som jag köpte igår! Köpte även en svart! Kände mig faktiskt cool idag och de är ju inte fel haha. Vill ju helst ha en orange men får fortsätta de letandet haha. För dom som ej vet orange är min favoritfärg haha. 

Men nu måste jag gitta, hare fett alla muppar! 
Tjabaluba! 
#beast #jul #rödjacka #dunjacka #jacka #mode #inspiration #lidingö #mat #förstaadvent #vinter #bilder #foto #outfit,

1 kommentarer

J

03 Dec 2018 01:23

Har du ändrat uppfattning om rosa, eller är jackan röd så det bara ser så ut på bilden? :) Riktigt snygg iaf och ser ju varm och mysig ut också! Och att orange är din favoritfärg, det har jag förstås inte glömt. ;)

Fick själv tag i den där kamelfärgade rocken äntligen en dag i höstas, förresten! Den jag hade sånt jobb med att finna då jag var lite petig med modell och så. Nu känns den lite kall att ha, men i vår så! :)

Glad första advent själv i efterskott!

Svar: Nejnejnej den är INTE rosa haha! Börjar tro du blivit färgblind här, jag hatar rosa forfarande och den är röd. Väldigt röd haha, så förstår inte hur du kan få det till rosa.

Blir typ nästan arg för du tycker den ser rosa ut Hahaha, nädå driver.

Men ååh vad härligt att du äntligen funnit den! Sooom du letat haha. Du får skicka bild på den!?


Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej