Japp tro det eller ej men jag fryser så sjuuukt mycket. För dom som följt mig länge vet jag är varmblodig, men denna vinter har varit anorlunda. Jag har frusit af, många jag snackat med om detta tror det beror på min viktnedgång. Men asså för mig känns det superwerd såklart haha, alltid varit varm liksom sen ba poff haha. Mina händer och fötter är liksom blåa, sjukt. Som att min blodcirkulation fackat ut haha.

Men asså det är ingen fara med mig eller så, fast nu förstår jag alla som har lätt för att frysa och seriöst respekt till er haha! 
Spelar liksom ingen roll vad jag tar på mig fryser ändå haha. 

Sen måste jag bara ta upp hur sjukt vackert det är ute! Så mycket snö nu i Stockholm! Och ja det va inte varmt idag precis haha, men asså vafan komigen det är liksom vinter på riktigt i stockholm, inte hänt på flera år. Jag tycker de är asgött! Tycker alla gnäller för mycket helt ärligt haha. 

Men hoppas alla hade en underbar dag hihi och såklart att ni mår bra och fryser lagom lol, eller okej inte alls helst kanske haha. 

(null)

(null)

(null)

Bilder från i somras, sjukt att tänka man kunde gå ut såhär i somras liksom och va varm af haha. 

Tjabaluba! 
#vinter #kallt #fryser #livet #livsstil #februari #2018,

3 kommentarer

J

28 Feb 2018 00:26

Sjukt att tänka att man typ kan gå ut sådär igen om bara två månader eller så också! Ibland har det ju varit riktigt varmt redan i april ;) Men jag tycker också det är vackert ute nu! Rätt mycket snö skulle väl vi i Stockholm säga, men i Norrland skulle de nog knappast hålla med...;)

Även sjukt att tänka att det är högsommar i Australien och sånt just nu! :D Och vinter när vi har som varmast.

Kör med dubbla eller trippla raggsockar, det borde funka! Iaf kännas lite bättre.

Svar: Men jo uppe i Norrland har jag tillbringat mycket tid. Har ju släckt uppifrån. Men nä detta är ju inte mycket snö där, fast det ska fortsätta snöa hela veckan har jag hört så haha. Men för att va Stockholm är det helt klart mycket, inge varit snö som legat på marken på flera år såatte haha.

Och nej det funkar inte med trippelsockar heller tyvärr haha. Det är så illa haha. Men tack för tipset antar jag ändå, fast redan provat haha.
Fredrika Sörstrand

J

28 Feb 2018 00:35

Såg just något program om tullen i Canada, apropå det - de trodde en man smugglade något för han hade en knöl innanför tröjan/byxorna. Det visade sig dock att han bara hade tagit dubbla par byxor på sig då han hade hört att det var så kallt i landet! Också ett sätt att hålla värmen, haha... ;)

Svar: Hahaha men vafan Gud så klockrent! Brukade också se det programmet förut fast USA tror jag haha.
Fredrika Sörstrand

Jesper

01 Mar 2018 18:08

J är en smart man ;) Angående snö i (iallafall) Södra Norrland så räcker det och blir över..Och vi har haft 1 och halv vecka med cirka till -15 till -20 grader konstant men nu ska det bli lite bättre...

Man får passa sig när man kör ut ur korsningar och sånt för vallarna är så höga att man får chansa att ingen dyker upp när man svänger ut.

Svar: Jo jag har hört att det är mycket snö, väldigt mycket haha. Men alla kan nog lista ut det lol!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej