..köpte ett klädesplagg?

haha ja asså som sagt finner jag det otroligt svårt att hitta något som e snyggt men framförallt sitter snyggt. Men kanske min svarta korta klänning haha minns verkligen ikke asså, åh den är från nelly. Sen tycker jag att "modet" nu inte alls e enligt min smak. 

..köpte ett skönhetsprodukt?

ja det var ju min kat von d palett men köpte även ny hudkräm fast kör alltid på samma från avene 

..gillade en bild på instagram, och varför?

jag hatar insta helt ärligt haha, får ba mer ångest osv. men har vissa konton jag gillar extra tex @gracefvictory @shannenjai @fashionairy @jadelaurice sen följer jag typ hundra bilkonton haha asså helt seriöst hälften av dom jag följer är ju typ bilkonton haha. yes jag tycker bilar är jävligt fett! 

..googlade något?

det va faktiskt benefit browbar, just för jag e sugen på att gå och börja fixa mina bryn hos ett proffs. även om jag inte tycke jag själv e värdelös men tänkte det kunde va fett att prova haha.

..såg en film?

idag haha sagan om riiingen daaa haha

..lyssnade på en låt?

just nu lyssnar jag på house, sun goes down med Gaullin. fast eey nu bytte det till en gammal goding every single night med älskade Norde.

..skrev med senast?

simba alldeles nyss haha.

..läste en bok?

haha ojoj det va vääldans länge sen, läser typ aldrig böcker tycker det är sjukt tråk. men therese bok är sjukt bra handlar om ångest, hennes första asså. va väl dock typ ett år sen jag läste den haha. 

..dansade?

nu smygdansar jag lite till musiken som e på va haha, men dansa dansa gjorde jag senast för typ en timme sen haha, älskar att dansa lol.

..blev starstrucked?

jag blir ärligt otroligt sällan det haha, kan seriöst inte komma på haha

..reste?

i somras när jag va till danmark bla

..pratade i telefon och med vem?

min kontaktperson/coach, det va en timme sen typ. 

 

(null)

 

(null)

 

(null)

 
Tjabaluba! 
#frågor #senast #svar #inspiration #livet #vinter #februari #2018,

Kommentera

Publiceras ej