Tjenare på er nu ligger jag här i sängen vetni och jodå nog är det varmt allt haha. Men jag känner det finns värre problem att gnälla om här i livet såatte inget mig emot. Jag har det bra! 

Haft en grym dag då jag åkte till Barkarby och köpta nya pjuck för mina träningsskor är så sjukt slitna. Måste ha nya pronto! Så blev mina kära adidas ultra boost, tredje gången jag köper dom nu. Älskar dom! Plus fick redan på att jag har 38 i skostorlek så det va ju lite kul sådär tycker jag haha. Men får dom inte förrän på söndag då dom måste beställas, fanns ej svart i butik. 
Sen käka jag på max det va fett, asså deras umamiburgare får mig att komma! Matporr! Hallomie tog jag denna gång och satan! Nästan så jag föredrar den faktiskt. 

Var även på springrunda en fett lång en, springer på kvällen nu på sommaren asså det är magiskt! Se solnedgången och springa i sådär ljummen värme, Goals! Sen alla goa människor man träffade också det va fett! 

Men nu måste jag sööööva mina vänner eller försöka, är ju en dag imårn med trots allt haha. Hare gött kram skumbanan! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Föresten glöm inte att följa min Snap: f.sorstrand 
Där lägger jag upp allt möjligt sköj och werd och tråk Haha så yay! 
Tjabaluba! 


#max #snapshat #mat #foodporn #livet #inspo #adidasultraboost #adidas #träning #livsstil #sport #springa #gym #sommar,

1 kommentarer

J

19 Jul 2018 23:17

Fina bilder på dig och coola brillor på nedersta! :) Och samma här - jag måste också köpa nya skor! Mina Copa Vulc börjar se slitna ut. Var in på Adidas och provade bl.a. Campus och Gazelle, men tyckte inte de passade. Annars har jag aldrig haft problem (skavsår) av just Adidas skor.

Apropå skumbanan: minns du de där chokladbananerna med någon apelsingelé inuti, som fanns i lösvikt när man var liten? De var goda, minns jag...:) Förut på Hötorget (nere i T-banan) fanns en godisaffär med glasgolv där det var fullt av karameller under hela golvet och allt. Noterade just en dag att den var borta nu.

Svar: Taaack ja visst är dom snygga mina glajer! Hehe ja jag älskar ju adidas skor hehe så jodå.

Ooom jag minns! Banan godiset minns jag dock inte men godisbutiken oooja tyckte den va så häftig som barn. Skulle fan alltid in där haha. Saknar den fan haha!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej