Nedan visas en bild på mig i ett provrum, för mig har provrum alltid varit ångestfyllt och tror inte jag är ensam om de. Prova dom där jävla jeansen som aldrig passa eller tröjan som satt för tajt. Alla dessa konstiga storlekar.. Man skyller på det fula ljuset i provrummen eller fel vinklar på speglar. 
Jag har hört så mycket från andra som provar i hytter brevid, hur dom trycker ner sig själva och varandras kroppar. 
 
Detta gör ont i mig vill inte att någon ska känna såhär! Att känna deras kroppar ej räcker till, att dom är fula. För vi alla är olika och det som är så sjukt vackert! Vi måste lära oss acceptera hur vi ser ut och att det är okej att vara precis som man är. 
 
Jag tog denna bild bla, för att bevisa för mig själv att jag är fin precis som jag är. Jag är så attans snygg och måste sluta trycka ner mig själv som jag börjat göra mycket på senaste. Jag ser ut såhär, min kropp är fullt fungerande och den har aldrig mått bättre. 
 
Så glöm inte ta hand om era kroppar och sluta aldrig vara du! För du är fantastisk precis som du är! Åh skit i vad andra tycker! 
 
(null)
 
Så hare gött nu alla möppar! 
 
Tjabaluba! 
#minkropp #inpso #pepp #livet #inspiration #2018 #duärperfektprecissomduär #sommar #älskadigsjälv #kroppar #allaärolika #olikaärvacker,

1 kommentarer

J

24 Jul 2018 23:26

Du är jättefin, Fredrika - tro aldrig något annat! Men jag håller med dig helt om att det är förjävligt att det ska vara så, att folk ska behöva känna så...Media är väl den största boven och orsaken till det.

Sen tycker jag heller inte fokus borde vara bara på det yttre. Skönhet hos människor handlar ju om så mycket mer! Vad är vackrare än en människa som verkligen brinner för något och vill göra en skillnad? En människa som vill hjälpa andra, sätter andra före sig själv...Någon som är väldigt intelligent och som man kan ha djupa diskussioner med! Finns så många vackra egenskaper i människor som borde uppmärksammas mer än de gör. :) Och det är ju just att alla är olika som är så himla vackert också, som sagt! Kunde inte hålla med dig mer.

Men kortare sagt: bra skrivet av en mycket intelligent och vacker bloggerska! :)

Svar: Men så fina ord, tack så otroligt mycket! Du verkar väldigt intelligent med och skriver väldigt kokt må jag säga. Du är verkligen en fin kille glöm aldrig de och håller verkligen med dig!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej