Tjenis penis på er nu ligger jag i sängen, la mig verkligen precis haha. Idag har det varit en bra dag trots tuffa nyheter och beslut. 
Jag var på möte sen drog jag till stan och hitta en fet lampa faktiskt, tror det kan bli bra. Sen träffa jag min kära polare och vi har hängt hela kvällen, sett på Harry Potter och käkat melon. Snackat en massa <3

Men nu måste jag fan sussa en dag imårn med vettni haha. Glöm inte att ta vara på era vänner och familj, ta ingen för givet <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här är lampfoten, visst är den fräään haha! Köpt på Things, ligger på plattan. Vill typ ha allt där haha

Tjabaluba! 


#olofpalme #livet #sommar #lampa #lampor # shopping #outfit #militär #polare #fett,

1 kommentarer

J

27 Jun 2018 07:15

Palme var bra, jag gillade också honom! En av Socialdemokraternas starkaste ledare genom tiderna, helt klart. Farsan träffade honom ofta och kände honom genom jobbet.

Burgare är ju aldrig fel heller! :) Men blir förvånad över sista bilden - har du börjat gilla chockrosa nu? :) För om jag inte minns fel, var det väl den färg du tyckte minst om. ;)

Du är jättefin och elegant som vanligt på bilderna i alla fall!

Svar: Ja min farsa träffa också Palme faktiskt åh farmor och farfar hade lite kontakt. Hade också velat träffa honom.. Han hade behövts nu.. Bäst är han!

Men hallååå det är silkespapper som lampfoten var inlindad i daaa. Hatar rosa yes haha. Men kan ju ej hjälpa vad dom har för silkespapper lol. Det slängdes efter bilden togs.

Man tackar och bockar <3
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej