Måste tipsa om denna sida då jag är sjukt kär. Dom har väldigt snygga print och tavlor. Dom känns av bra kvalité och till ett otroligt bra pris. Sen är leveransen gratis om man handlar för över 500 och då är det direkt till dörren. Budbee är helt klart bästa budfirman ever. Tycker det är otroligt bra och kan ärligt inte bli bättre service.  Jag är sjukt nöjd med mina tavlor tyckte det blev stilrent och cleant men samtidigt personligt. Jag kommer helt klart beställa härifrån igen! Det är så nice också att jag nu bara kan köpa olika print till mina ramar och byta ifall jag tröttnar.  Så gå in och kolla och dom har verkligen hur mycket som helst åh själv tycker jag tavlor gör så mycket i ett rum, mer hemtrevligt och personligt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
#desenio #hemtrevligt #mys #inredning #mode #stilrent #guld #2018 #tavlor #tipps #inredningstipps #sommar #inspiration #livet,

1 kommentarer

J

26 May 2018 04:47

Du har riktigt bra smak på väggprydnader också! :) Svartvita foton blir ofta väldigt bra tavlor. Gillar guldramen också!

I mitt sovrum har jag sen en tid en riktigt stor tavla med den där klassiska bilden med männen som sitter och käkar lunch på en bjälke under byggnationen av New York på 30-talet. Ville ha något svartvitt och då helst just med guldram, som var tanken för mig med. Sen blev det den bilden, dock hittade jag bara silverram. Men blev nöjd ändå!

Finns en affär i Mood-gallerian med riktigt häftiga foton/tavlor, liksom precis till vänster när man kommer in. Iaf förut. Där kan man också få inspiration. :)

Önskar dig en trevlig helg i alla fall! :) Och dig också, Jesper, om du tittar in här!

Svar: jo jag vet precis hade den där tavlan i min skola faktiskt tycker den e väldigt fet må jag säga!
och tack jo själv tycker jag verkligen jag har bra smak haha! guld är aldrig fel ;) i rätt mängd dvs.

åh dit måste jag gå och titta fan!

men vafan hälsar du bara jesper en bra helg av alla mina läsare då passar jag på att önska Alla mina läsare en trevlig helg!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej