Jahapp då har jag börjat bli sjuk igen och såklart ska jag härja runt ändå tröts de haha. Vilket slutar med, att jag såklart nu känner mig sämre. Smart fruppe smaaart haha. Men jag e glad ändå och haft en bra dag med möte, lite shopping och lunch med polare. 
En mycket lyckad dag men asså nu e jag totalt slutkörd och vill verkligen inte va sjuk och har inte tid med det heller för den delen. Jag e för rastlös helt enkelt haha. Jag tänker ju att om jag inte ligger med 42 graders feber äre lugnt liksom. Haha så är det ju inte och det vet jag, men jag tänker så ändå. Sen tycker jag det är så werd brukar aldrig vara sjuk på sommaren??! Men nu har jag blivit de tänka sig haha. 
Men nu blir det te och försöka varva ner och ta hand om kroppen min allt. Se någe kul med antagligen haha.
Hoppas att ni är friska och krya och glöm inte att ta hand om er själva! Lyssna på era kroppar, när dom säger ifrån! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Tjabalauba! 
#lyssnapåerakroppar #sjuk #sommarsjuk #kroppar #lunch #livet #död #inspo,

1 kommentarer

J

24 May 2018 23:57

Feber brukar väl stiga ganska tidigt så har du inte fått så hög temp än, slipper du nog det också. Är ju aldrig kul att vara sjuk i vilket fall, dock!

Jag kan baka några scones eller kanelbullar eller så och buda över för att muntra upp dig? ;) (Istället för Max-burgare då, som jag ju tidigare har sagt såna gånger. ;) Eller kanske muffins, om du hellre känner för det: :)

Hoppas du snart är frisk igen i alla fall och krya på dig!

Svar: Haha men ja tror inte jag kommer få sån feber, får jag supersällan. Men är ju ändå sjuk lol och inte bra alls att Härja runt som jag gör, i början med för den delen och då man ska vila som mest sä det ej blir så illa. Men strunt samma allt blir bra :)

Men aw Gud vad du e söt, du vet allt vad jag gillar haha Max hade suttit fint Hahah. Åh är du bra på att baka? Tackar aldrig nej till hembakat.

Och tack ska du ha <3 hoppas du mår bra haha
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej