Därför jag e frånvarande här är helt enkelt för jag mår skit och prosit där nös jag fyyyfan. ja jag har varit sjuk nu i tre dar och idag är det värre än nånsin. 
Jag får alltid sån grov ångest också när jag e sjuk, vill kunna träna vara ute i solen och ha kul och hinna med allt jag måste göra. Jag blir stressad.. När man går in på alla sociala medier och se alla ha det så jävla fett. tror alla förstår precis vad jag menar och det känns som det förstärks extra när det är sommar. Känner mig även äcklig som fan! 
Med andra ord vill jag bara säga VILL BLI FRISK NU, så om det finns nån gud hjälp hörru! haha.. så jävla trött på att må skit. 
 
 
 
här var man frisk.. haha tänk va och hade även fett snygg ögonsminkning! tack och hej, leverpastej.
 
tjabaluba! 
#2018 #livet #sommar #sminkning #sjuk #ångest #livet #feber #förkyld #sol,

1 kommentarer

J

29 May 2018 13:34

Vad trist att det blev en långvarig grej igen! Känns ju alltid värre när solen skiner utanför och det är sommar också såna gånger, det fattar jag precis...

Både snygg tröja och likaså sminkning på bilderna här ovan iaf, helt klart! Make up artist vore som sagt helt klart något för dig. :) Och hade du varit klädd sådär idag hade vi gått i stil perfekt - jag har nämligen haft en vinröd hoodie själv nu! :) I alla fall från början, sen blev det för varmt så jag fick ta av den. Då blev det en gammal T-shirt från Blue Fox istället, som jag hade under. :)

Krya på dig!


Svar: Jag tyckte det kändes mycket sämre när jag hade influensan i vintras, för frös så otroligt mycket då att jag blev blå. Det var inte gött och hade mycket högre feber. Var typ döende haha. Så detta jag fick nu var ju rena rama barnleken, det ända som är jobbigt med detta virus är att den aldrig riktigt vill lämna kroppen min haha. Seg jävel haha.

Haha men vad söt du e tack ska du ha, fast nja vet inte om de är de ät jag vill men lite haha. Men Gud vad fett då! Haha vinrött är fett snyggt!
Hoppas du mår bra!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej