Idag har jag haft megachill dag med massa träning och bara haft det mys i höstrusket. Även börjat leta lite julklappar höhö, längtar Såå till julen! 

Nån som också gillade jul var farmor, hon och jag kunde snacka jul i timmar haha. Även om annat som kvinnors rätt i sammhället eller nåt helt annat som mat i massor eller fikabröd haha. Vi kunde snacka om allt mellan himmel och jord. Och för nästan 6 år sen lämnade du denna jord. Jag saknar dig så otroligt mycket, du var så otroligt god och inte lik någon anan. Vi hade ett otroligt speciellt band. När du blev sjuk kunde jag knappt träffa dig, du blev helt personförändrad. Detta var också en av dina mardrömmar och det blev verklighet. En långsam smärtsam död var något du absolut inte förtjänade. Du glömde även tillslut vem jag var. 
Dock kommer jag minnas den du var innan och endast den personen för det är du och du sitter kvar i mångas hjärtan än idag och kommer göra för alltid. Så mycket du gjort för andra och har alltid satt andra före dig själv. När jag tänker på dig skrattar jag, Du är och var en ängel!

(null)

(null)

(null)

Och måste medela kyrkan att ni bör tvätta eran spegel så man kan ta snyggare selfies Hahaha. Driver bara. 

Men nu ska jag käka sen ska jag spela woopwoop hare gött! 

Tjabaluba! 
#ripfarmor #farmor #förevigtälskad #älskad #saknad #jul #mat #selfie #graven #grav #kyrkan,

Kommentera

Publiceras ej