Men tjeeenare tjenare hur är läget ned er? Själv har jag varit sängliggandes hela dagen helt ärligt, för haft sån djääävulsk mensverk. Ärligt känns som min mens blir sämre och sämre för varje gång haha. Jag har också hög smärttröskel, min läkare säger det i alla fall. Men jaja, det är väl så det är att va kvinna haha
 
Tycker det är intressant ändå hur olika det kan vara med mens från person till person vissa har ju sinnesjukt ont medan andra mindre. Vissa blöder skitmycket åh andra mindre. 
Sen rent psykiskt också vissa mår sämre än andra. Hursom suger mens Hahah den saken är säker. Kvinnan är dock bra häftig! Människan över huvud taget är häftig! 

 Jag har haft det gött i alla fall, bara chillat åh käkat choklad. Börjat kolla på ex on the beach också, ajabaja på de fan haha. Fattar inte varför man stället upp ens men underhållande minst sagt det måste jag erkänna. 

Sen igår och förrgår jobba jag, igår jobba jag med min favorit kolega. Vi klickar så jävla bra, diggar henne som fan. Alla mina kolegor e fett mysiga dock. Så har varit en bra vecka fan tycker jag ändå


(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba 
#mens #kvinna #feminist #choklad #selfie #livet #livsstil,

Kommentera

Publiceras ej