Favoritsallader: älskar chevre och rdbetssallad, men även rökt lax sallad med picklad rödlök och rödbetshummus. eller en klassiker vattenmelon och feta eller chevre åh basilika yaaas!

  (null)


Tre saker du inte vill ha på pizzan: asså kan ju äta allt haha men jag gillar enkla pizzor klassiker och jag är en sån som inte rtycker sås hör hemma på en pizza.

(null)


(null)


Äter jag hellre hemma än på restaurang: Även om jag älskar gå på resaurang väljer jag ändå hemma för älskar ännu mer att laga mat haha.

Favoritdessert: fika i massor, hembakade bullar tårtor och muffins muums. men äälskar även glass i stora lass!

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


Något du skulle kunna äta varje dag: glass hahaha 

Det lagar jag helst nu för tiden: Älskar exprementera med just tacos och nej jag gör ingen svennetacos haha. fisktacos är såå gott. göra olika tillbehör och blit alltid väldigt smarrigt må jag säga. sen även pastarätter för äälskar pasta. och nej jag följer aldrig recept :) 

(null)

(null)

Något du tycker om men inte äter så ofta: musslooor haha älskar det men blir tyvärr aldeles för sällan. Vill fan börja äta mer skaldjur och fisk. vekligen älskar det! 


(null)


En kötträtt du tycker om: Hamburgare, en riktigt fet en bloodog och massa gott till hihi.

(null)

(null)


(null)


(null)


(null)

Vad äter jag helst till frukost: asså helst sååkart hotellfrukost, finns inge bättre! Men jag älskar mina bananpannkaor med proteinnutella åh jordgbbar. åh teee älskar te!

(null)

(null)

Bästa matkulturen enligt dig: men ooomöjligt att svara på detta. jag älskar mat från en massa kuturer. grekiskt, indiskt, italiensk, franskt, libanesiskt mm. mat är livet haha.

(null) 

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)Tjabaluba! 
#mat #matärlivet #mattag #matfrågor #livsstil #foto #restaurang #fika #glass,

Kommentera

Publiceras ej