Ja som rubriken lyder så vill jag såklart önska alla en fet halloween även om jag inte firar det så värst. Tycker mest att skräck e fett nice samt alla häftiga sminkningar som görs såhär års. Snälla alla måste fatta att smink  är så mycket mer än att täcka. Smink är konst!

Idag har jag jobbat som fan haha! Det var kul idag, men rätt sliten nu må jag säga. sjukt tröt, har en dålig sömnperiod igen. Men nu till något helt annat fan vad spagetti bolognese eller köttfärssås som man säger haha är sjukt underskattad. Kan lätt käka det en gång i veckan, tröttnar aldrig haha. Sen kan man göra det på så många olika sätt. Känns som alla har sin egen köttfärssås haha. Käka det till middag idag alltså lol. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Men nu ska jag sluta skriva haha och söööva. Hoppas ni hade en grym dag <3 
puss på alla rövar
Tjabaluba! 
#köttfärsås #bolognese #jag #halloween #livet #mat #jobb #sliten #sömn,

1 kommentarer

J

01 Nov 2018 18:27

Clown-looken var ju riktigt snygg! :) För många verkar clowner vara riktigt läskiga. Själv skulle jag nog säga att den i IT-filmen är den läskigaste i så fall.

Det var kul att skära ut pumpor och sånt och sätta ljus i när man var yngre! :) Men nu gör jag inte heller så stor sak av det.

Spagetti kan vara riktigt gott med bara vanlig tomatsås till också och riven ost. Men är helt med dig där! Italienarna vet hur det ska gå till, dem. ;)

Svar: Hahaha tycker inte clowner är läskiga, men jo visst passar jag som de haha.

Ja fruppe vet också hur man gör, hon är en baddare på bolognese vettu!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej