Tänk vad min kropp är stark och vad mycket den får stå ut med. När jag behandlar den illa eller ifall jag är riktigt sjuk. Det är otroligt ändå. Allas kroppar är så jävla coola och vi hyllar dom inte nog! Det är så otroligt många som har kroppshetts och som alltid letar fel. Däribland även jag. Skriver sällan om detta då det är väldigt laddat för mig men även andra. Tror man skäms för att erkänna att man tycker illa om sig själv. För enligt normen ska man ju vara perfekt på alla vis vilket innebär bla, älska sig själv. Man ska tro på sig själv och inte vara osäker. 
Men ingen är perfekt och vi alla är osäkra ibland, det är mänskligt. Vi kan ha våra dåliga dagar och det är okej. Även om jag aldrig vill nån ska tycka illa om sig själv, det tar så otroligt mycket ork och tid. Det är inte värt de!
Vi borde alla hylla våra kroppar mer och tänka mer på oss själva. Sluta jämföra oss med andra! Skita i vad andra tycker! 

(null)


Såhär ser min kropp ut nu, den har varit olik från år till år och fått stå ut med mycket men jag älskar den! 

Tjabaluba! 

#kroppshetts #kropp #normer #kroppideal #minkropp #älskadinkropp #jag #pepp #inspiration,

1 kommentarer

J

22 Oct 2018 03:28

Jag önskar som sagt verkligen att du aldrig behövde tänka och känna sådär över huvud taget och tycker det är jättesynd också, men förstår vad det kommer från i dagens samhälle och allt som visas i media...Men hör då detta: du Ä R perfekt precis som du är! En jättefin, varm, social, stark och omtänksam person som förtjänar det allra bästa av livet! Och lika vacker på bägge sidor också! Alla som inte inser det behöver du aldrig bry dig om.

Svar: Du är så otroligt fin och dina ord värmer så sjukt mycket. jag blir så otroligt glad. Tack så mycket, du är tamejfan underbar! <3
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej