Japp idag va jag hos tandis och yes för alla som inte vet så hatar jag gå dit. Asså egentligen vet jag inte riktigt varför, hatar stämningen och har ingen kontroll. Är inte rädd för själva tandläkaren alltså lol! 
Men tandisen jag hade idag är seriöst den bästa jag haft. Hon va grym, tydlig och behandla mig inte som en barnrumpa haha.

Fick även beröm för mina gaddar vilket va väldigt nice må jag säga. Hade så fina tänder att jag inte ens behövde fota dom, vilket aldrig har hänt. Vet det inte bara är jag, som tycker Den där obekväma kameran i munnen e sjukt otrevlig haha. 
Men allt gick prima ballerina! 

(null)

(null)

(null)

Annars idag har jag handlat och haft ett långt träningspass med en löprunda också för va ju så gött väder! 

Men natti natti på er körvar! Åh glöm inte borsta tänderna Hahaha. 
Tjabaluba! 
#tänder #tandläkaren #folktandvården #höst #outfit #livsstil #bilder,

1 kommentarer

J

07 Oct 2018 08:35

Du skulle inte ha gått i den där blå målarfärgen precis innan du gick in till tandläkaren...Se bara vilka avtryck du lämnade därinne på golvet! (Skojar bara. ;)

Finns en tandläkare på Norr Mälarstrand där hela receptionen/desken är ett stor akvarium. Måste vara rätt trevligt att kolla på medan man väntar! Ofta tänkt det när jag går förbi där.

Svar: Haha finns akvarium hos alla tandläkare tror jag. Det är en grej, säjs att det lugnar småbarn typ. Funkade inte på mig dock haha
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej