Hallå där köp blåbääär! Idag mår jag bra hade möte tidigt imårse med min psykolog och vi har härmed bestämt vi ska träffas mer sällan. Detta är stort då jag gått till psykolog länge, men nu ska jag prova detta och känns bra. Jag e så attans stolt över mig själv. 
Sen vill jag lägga till att det finns inge tabu med att gå till en psykolog snarare tvärtom det är otroligt lärorikt även om du känner du mår prima. Man lär sig så sjukt mycket om sig själv, men även andra. Om jag tyckte att jag va bra människokännare inan jag gick till psykolog så är det dubbelt upp nu haha. Utan psykolog hade jag inte pallat, att söka hjälp är INTE en svaghet! 
 
Men efter psykologen drog jag till stan för att hitta presenter gick åt skogen haha, kom hem med naaada. Hitta dock en mössa som jag älskar, köpte den dock inte för va osäker men ska nog köpa den. Älskar ju orange! 
Sen har jag bara tagit det lugnt för sover dåligt nu som sagt, är i en sån period så tänkte att för en gångs skull ska jag chilla. Det va gött haha. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Hade helt glömt dessa stövlar har typ hatkärlek till dom. Åh yes vinterpälsen är framme haha. Var dock många randoms som komplimenterade min outfit idag, blev så sjukt glad, det gjorde min dag! Älskar sånt meeeer kärlek! 
 
Sen asså salladsbaren är bara bra på Coop enligt mig haha. Älskar deras rödbethummus åh varmrökt Lax plus deras tonfiskröra på kvarg. Mööms! Sen pestopastan åh picklad rödlök asså vattnas i min mun! Haha sen äre ju förhållandevis billigt. 
 
Slutbabblat för idag haha,
Tjabaluba! 
#psykolog #möte #stan #mössa #outfit #skor #mat #sallad #höst #päls #kläder #komplimanger #presenter #psykiskohälsa #ångest #sömn #livet #livsstil #pepp #dettaärjag #jag,

Kommentera

Publiceras ej